Kirke-tirsdag med Fokus | Lindehøj Sogn

Kirke-tirsdag med Fokus

Kirke-tirsdag med Fokus er et åbent kristent fællesskab i Lindehøj Sogn. Vi kalder det Fokus, fordi vi gennem vores møder ønsker at have fokus på Jesus, på fællesskab, på tjeneste og på evangelisation. Alle er velkomne!

Fokus er sammen med Børneklubben og juniorklubben Rødderne en del af Kirke-tirsdag. Kirke-tirsdag er 2. og 4. tirsdag i måneden og foregår i Lindehøj Kirke.

Ca. halvdelen af gangene vil vi især have fokus på vores fællesskab. Vi mødes til fællesspisning og har god tid til samtaler og hygge. Desuden vil der være et kort program med andagt, sang, refleksion eller lignende. De øvrige gange vil vi have fokus på Bibelen igennem solid undervisning og fordybelse. Til disse møder er der ikke fællesspisning.

Tidspunkterne for de forskellige aktiviteter er:

16.00  Børneklub

17.30  Fællesspisning (ikke hver gang)

18.30  Fokus og samtidig Rødderne

20.00  Fokus og Rødderne er slut

Aftensmaden koster 30 kr. for voksne + teenagere og 10 kr. for børn.

Fokusudvalget

Arne Jensen · 22 58 02 71 · arneogingrid@gmail.com

Bo Møller · 22 81 00 78 · bo.t.moller@gmail.com

Henrik Vinther · 30 25 44 47 · henrikkroghvinther@gmail.com

Jytte Quist · 60 89 89 71 · jyttequist@gmail.com

Helene Storgaard · 26 17 18 50 · helene@paninguaq.dk

Der er ingen begivenheder.