Velkommen til Morten Heldgaard Kofoed Munch - ny præst i Lindehøj Sogn pr. 1/9 | Lindehøj Sogn

Velkommen til Morten Heldgaard Kofoed Munch - ny præst i Lindehøj Sogn pr. 1/9

Udgivet ons d. 29. jun 2022, kl. 10:18
Forsidenyheder

Det er menighedsrådet en meget stor glæde at kunne fortælle at Morten Heldgaard Kofoed Munch tiltræder som Lindehøjs nye præst pr. 1. september.

Morten har sendt os en hilsen:

Kære Lindehøj
Der er meget mere at sige om mig, men her kommer lige et par korte sætninger der kan give et indtryk af jeres nye præst.

Morten & Linda

Jeg er gift med Linda og vi venter vores første barn til september. Mine teologiske rødder har jeg i Folkekirken og Kristeligt Forbund for Studerende. Mit pas afslører, at jeg er født i Kenya. Dog husker jeg ikke meget, da jeg var ét år, dengang vi kom til Danmark.

Størstedelen af min opvækst har været i trygge rammer på Bornholm og som den mindste i en søskendeflok på fire. Jeg nyder al mulig slags sport og en god kop kaffe. Resten må I finde ud af hen af vejen ;)

Her til slut skal det understreges, at jeg glæder mig helt vildt meget til at dele liv, tro og hverdag med jer.

Kærlig hilsen Morten

Der er indsættelsesgudstjeneste i Lindehøj Kirke d. 4. september kl. 10.00 ved provst Peter Senbergs. Der er ingen gudstjeneste i Birkholm Kirkesal den søndag.