Udgivet af Tina Nielsen, man d. 19. aug 2019, kl. 11:04

Sangeren og sangskriveren bag Hymns from Nineveh, Jonas Petersen, spiller en akustisk solo-koncert i kirken med både ældre og nyere sange.

Da vi fejrer Lindehøj kirkes 50-års jubilæum, kommer billetterne kun til at koste 50 kr. (ekskl. gebyr) - køb billet her Pladserne er unummererede, og der er et begrænset antal. Dørene åbner kl. 19:00, og koncerten begynder kl. 19:30. Efter koncerten er der åbent i caféen.

Jonas Petersen bevæger sig i personligt tekstunivers med temaer, der kredser om tro og kærlighed. Hymns from Ninevehs debutalbum udkom i 2011, og siden har deres albums høstet mange roser - bl.a. blev hittet "A Kid on the Beach" Årets Uundgåelige på P3. Der er lige blevet udgivet en ny single i august 2019.

Kategorier Forsidenyheder