Udgivet af Tina Nielsen, fre d. 8. nov 2019, kl. 11:30

Kom og oplev juleglæden indfinde sig og hjertevarmen stige ved årets julekoncerter. I år har vi hele tre af slagsen:
Lørdag 7. december kl. 16: 'Kongesøn - en nat som ingen andre' ved Gospelteens
En helt ny julegospelmusical, som tager dig med ind bag julens budskab. Billetter sælges i døren (Birkholm Kirkesal) - Pris kr. 75,- børn u. 10 år gratis

Torsdag 12. december kl. 19.30: Julekoncert med Lindehøj Gospel Singers
Programmet består af både af up-tempo gospel og flotte ballader. Koret vil synge gode gamle gospelsange, nyere gospel, og julesalmer der er skrevet om til gospel. Der bliver også mulighed for at publikum kan synge med på et par sange, så julestemningen og gospelglæden rigtig kan brede sig. Efter koncerten vil der blive serveret en lille forfriskning, og lidt godt til ganen.
Til denne koncert akkompagneres koret af Emil Lyster, pianist, Kasper Larsen, guitarist, Jonathan Kaas, Basist og Yannick Drejer, percussionist. Koret ledes af Maria Kofod Drejer. Der er fri adgang til koncerten.

Søndag 15. december kl. 19.30: 'A Night of Christmas' - julekoncert med Laura Kjærgaard, X Factor.
Laura synger gode juleklassikere med et touch af gospel, der er også mulighed for at synge med ved koncerten i Lindehøj Kirke. Med sig har Laura en af Danmarks bedste gospel/soul/Jazz pianister; Kristof Jasik. Der er fri adgang, og dørene åbnes kl. 19.

På gensyn til en skøn buket af julemusik!

Kategorier Forsidenyheder