Udgivet af Tina Nielsen, tor d. 16. jan 2020, kl. 09:15

Vi ved det egentlig godt, men i hverdagens trummerum kan det alligevel være svært at holde fokus på, at vores parforhold er som en muskel, der skal trænes og holdes ved lige.

Det vil vi gøre noget ved i form af en temalørdag med overskriften: Hvordan holde fast og udvikle den særlige relation i parforholdet. Dagen vil forme sig som oplæg, hvor vi tager følgende temaer op:

• Hvordan skal vi forholde os til de historier, som vi hver især har med os i vores livs-rygsæk?
  • Hvordan undgår vi at gentage de samme konfliktmønstre om og om igen?
  • Hvordan kan vi fastholde og videreudvikle fortroligheden og intimiteten imellem os?
  • Hvad stiller vi op, når livet byder på mere end almindelige hverdagsudfordringer og kriserne står i kø?
  • Hvad kan man gøre, når især børneopdragelse og ens børn er et konfliktområde?

Efter hvert tema vil der gives tid og rum til samtale hvert par for sig. Temalørdagen afholdes den 14. marts 2020 i Birkholm Sognehus, Hjortespringvej 130, 2730 Herlev fra 10.00-16.00. Der serveres morgenmad fra kl. 9.30 for de morgenfriske.

Underviser er Irene Aarestrup, der er uddannet psykolog og til daglig arbejder i Vejle kommune med børn, voksne og familier. Derudover har hun sin egen lille praksis og sidder i bestyrelsen for Center for Familieudvikling. Hun bor sammen med sin mand Peer i Vejle og har 3 voksne sønner.

Alle er velkomne. Tilmelding på e-mail til par@dammovergaard.dk

Pris kr. 400,- pr. par. Betaling på Mobilepay 2126 1928 mærket PAR20 og navn. Sidste tilmeldingsfrist er den 1. marts 2020.

Har I spørgsmål, svarer vi også gerne på dem på e-mail og tlf. 4453 7424 eller 2126 1928

Vi ser frem til en inspirerende dag med jer.

Med venlig hilsen Rie og Christian Raffing og Marianne og Niels Damm Overgaard

Kurset er arrangeret i samarbejde mellem menighedsfællesskabet Væksthuset i Lindehøj Kirke og Højnæskirken i Rødovre.

Kategorier Forsidenyheder