Brug for hjælp til lektierne? Så vil vi rigtig gerne hjælpe dig! | Lindehøj Kirke, Tvedvangen 175
Udgivet af Tina Nielsen, ons d. 18. nov 2020, kl. 16:15

I Lindehøj Kirke har vi et ungdomsfællesskab, der hedder Nexus for ca. 16-25 år. Her er der mange unge, som gerne vil hjælpe børn og unge i vores by med at lave lektier. Det er ikke for et bestemt klassetrin eller fag - Man møder bare op uanset hvem man er, hvor gammel man er, eller hvor svært man har det med lektierne. Der vil altid være noget spiseligt og noget at drikke, så man oplever, at det er hyggeligt at være der. Nogle gange kan der også være brug for en pause midt i lektierne, så er der nogle forskellige aktiviteter, man kan lave for at få hjernen klar igen.

Hvornår? Se aktuelle datoer her

Hvor? Birkholm Sognehus, Hjortespringvej 130, 2730 Herlev

Hvem? Alle børn og unge uanset om man går i 0.kl. eller 9.kl. - Gymnasieelever er også velkommen (Mange af de unge går eller har gået i gymnasiet, og vil derfor forsøge at hjælpe også med det)

Hvad koster det? Det er helt gratis