Aflysninger til og med 13. april | Lindehøj Sogn
Udgivet af Tina Nielsen, ons d. 25. mar 2020, kl. 12:00

Biskopperne følger regeringens beslutning om at indstille alle offentlige institutioners indendørsaktiviteter. Det betyder, at alle gudstjenester aflyses til og med 13. april.

Kirkelige handlinger som bisættelser og begravelser kan afholdes, med begrænset antal deltagere og uden offentlig adgang. Antal deltagere aftales med den præst, der forestår handlingen.
Endvidere kan dåb og vielser kan stadig afholdes, men med max. 10 deltagere, inklusiv præst og kirkebetjening. Det sker for at forebygge Corona-smittespredning og dermed tage hensyn til de svageste borgere.

Det betyder også at kirken aflyser alle øvrige aktiviteter til og med 13. april. Se mere info om kirken og Corona  her på Helsingør Stifts hjemmeside.

Kategorier Forsidenyheder