Bønnevæg - skriv din egen bøn her | Lindehøj Sogn
Udgivet af Tina Nielsen, man d. 16. mar 2020, kl. 10:00

Lad os stå sammen for hinanden i bøn - vi har lavet en bønnevæg, hvor du kan skrive din egen bøn. Bønnevæggen er åben døgnet rundt og alle er velkomne til at skrive en bøn, uanset om den er kort eller lang. Man må også gerne vende tilbage og skrive flere bønner. Så kig ind og skriv en bøn anonymt eller med navn, så kan vi andre bede for det.

Kategorier Forsidenyheder

Kommentarer

Ellen
fredag d. 3. april 2020, kl. 16:57
Tak Gud du vil passe på os i denne tid, hvor alting er så usikkert. Vi beder for de mange mennesker der er berørt af sygdom - dem der er syge og deres pårørende. Vil du også være hos plejepersonale på hospitalerne, på plejehjem og i hjemmeplejen. Vi du give medarbejderne kræfter til at være nærværende i en vanskelig tid. Tak du er hos os og aldrig svigter os. I Jesus navn amen.
Mette
torsdag d. 2. april 2020, kl. 11:30
Jeg Beder for alle de familier der er bag de tal vi får hver dag i denne underlige tid, hvor der er et menneske bag : En bedstemor, en mand, en søn, et barn.. som også dronningen nævnte i hendes tale. Det er jo ikke bare et tal men et liv.
Lise Wanning Vognstrup
tirsdag d. 24. marts 2020, kl. 11:46
Jesus Kristus, vores bror!
Da du trådte frem iblandt os mennesker,
var det med ordene "frygt ikke!".
Og du sagde: "I skal ikke bekymre jer!".
Men din styrke,
ét som du var med din himmelske Far,
har vi små mennesker ikke.
Så vi rammes af bekymring,
når en ny sygdom bryder hverdagen op;
og vi mærker frygt,
fordi vi kender til mennesker,
som den nye virus særligt vil true;
dem tænker vi på,
dem beder vi for.
Og vi beder for os selv:
Lad din ånd virke i os, give os ro,
låne os glimt af din styrke,
så vi kan leve opmærksomt med hinanden,
hensynsfuldt og hjælpsomt.
Hjælp os at hvile i dit nærvær,
virke i din kærlighed,
den du lader alt udstråle fra
til tro og håb.
Amen.
Johs. Værge
N. J. Fogh
mandag d. 23. marts 2020, kl. 13:01
Kære himmelske Far! Jeg takker dig, fordi du ikke skal holde afstand til os, men er os helt nær. Hjælp mig til at stole på det! Jeg takker dig for bønnens gave. Tak for, at skønt vi ikke kan give hinanden hånden til en hilsen, kan vi folde hænderne og bede for hinanden. Jeg beder for den anonyme, der skal ha' foretaget en hjerteoperation i april. Vil du velsigne med tryghed og fred. I Jesu navn, amen!
Bedeemne: Alle de familier der må ændre deres konfirmationsdato. Bed om at det hele må falde på plads!
Anonym
torsdag d. 19. marts 2020, kl. 19:22
Kære Gud. Jeg beder om, at du må være med os i denne tid, hvor uro og angsten fylder os. Vær med alle de mennesker, der kæmper for at overleve sygdom, og med de, der arbejder på hospitalerne. Giv dem styrke. Hjælp os til ikke at gå i panik.
Jeg er sat til en hjerteoperation i april, men ved ikke om den nu bliver aflyst grundet corona. Jeg er bange for operationen, også for smitterisikoen, men er også bange, hvis den bliver aflyst og det bliver for slemt. Beder om, at du vil være med mig. I Jesu navn, Amen

Tilføj kommentar