Sommerlejrene forventes stadig at afholdes | Lindehøj Sogn
Udgivet af Jonas Ægidius, fre d. 22. maj 2020, kl. 13:58

Vi er virkelig ramt af en usikker og svær tid, der udfordrer vores kontrol og planlægning og mest af alt vores hjerte for at lave sommerlejr! Vi vil så gerne, at det kan lade sig gøre i år trods Corona. 

Planen er stadig, at vi afholder sommerlejre til juni og juli bortset fra Minilejr, som bliver afholdt på anden vis (Se længere nede). Vi kan se, at åbningstiltagene giver større og større mulighed for at kunne afvikle lejr, hvilket gør, at vi forholder os positivt til lejrsituationen. Usikkerheden er stadig til stede, derfor kommer der en endelig melding d. 12. juni, som er efter regeringens åbning af fase 3. Dér har vi forhåbentlig det fulde overblik og kan give tydeligere melding om, hvordan vores lejre kommer til at forløbe. Indtil da er vores forventning at afholde sommerlejre, og vi fortsætter planlægningen.

Vi er klar over, at vi kommer til at holde lejr med restriktioner og vejledninger fra myndighederne. Derfor vil vi naturligvis gøre alt, hvad vi kan for at holde os til retningslinjerne og overholde forbuddene. Samtidig vil vi nævne, at vi ønsker at være på lejr for at være sammen med børnene/teenagerne, og at vi ikke kan være politimænd hvert minut til at sikre alle smitterisici. Når flere mennesker er samlet, vil der altid være en smitterisiko. Vi vil gøre opmærksom på, at Johannesskolen/Luthersk Missions Højskole, hvor lejrene afvikles, er skoler, som allerede har indrettet sig efter de nye Coronaforhold, hvilket gør det nemmere for os at være sammen under de forbehold, der kommer til at være til den tid.

Angående Minilejr har vi valgt at lave et dagsarrangement i stedet for en lejr. Dette bliver lørdag d. 4. juli, hvor vi skulle have haft Minilejr. Der kommer nærmere information om dette senere.

Vi vil derfor informere jer om, at hvis I af den ene eller anden grund ønsker at trække tilmeldingen tilbage og ikke ønsker at deltage på lejren, er det naturligvis muligt at gøre det og få alle pengene refunderet. Hvis I ønsker dette, kan I sende en mail til Morten Kallestrup på morten@kallestrup.in.

Hvis I har spørgsmål eller lignende er I altid velkommen til skrive eller ringe til Børne- og ungdomsmedarbejder Jonas Ægidius (40 40 21 30 el. jonas@lindehojkirke.dk)

På vegne af de tre lederteams for Minilejr, Børnesommerlejr og MaxJoy

Jonas Ægidius


Kategorier Forsidenyheder