Din kirke har brug for dig! - der er menighedsrådsvalg i september | Lindehøj Sogn
Udgivet af Tina Nielsen, ons d. 22. jul 2020, kl. 14:00

I år er der valg til menighedsrådene i hele landet, også her i Lindehøj. Kom og hør mere om, hvordan du kan være med til at gøre en forskel og aktivt medvirke til mere fællesskab i lokalsamfundet.

To vigtige datoer:
12. august kl. 19: Offentligt orienteringsmøde
15. september kl. 19: Valgforsamling

Hvis du er nysgerrig på hvad menighedsrådet laver i lige præcis dit sogn, hvilke aktiviteter de arrangerer og hvordan du kan stille op til menighedsrådsvalget, skal du møde op til det offentlige orienteringsmøde den 12. august. 

På dette møde vil dit lokale menighedsråd fortælle om hvad de har lavet i de forløbne fire år. Derudover vil du høre om menighedsrådets kommende opgaver, hvor mange kandidater, der skal vælges til menighedsrådet og datoer og regler for valgforsamlingen hvor det nye menighedsråd skal vælges. 

Ved at møde op til valgforsamling 15. september, er du være med til at vælge retningen for kirkens arbejde i dit sogn. Det er du, ved enten selv stille op som kandidat eller ved at være med til at vælge, hvem der skal sidde i menighedsrådet blandt de opstillede kandidater. På valgforsamlingen præsenteres kandidaterne og efterfølgende er der mulighed for debat. Valget af menighedsrådene foregår ved skriftlig afstemning mellem kandidaterne og resultatet heraf afgør, hvem der er valgt til menighedsrådet.

Det valgte menighedsråd tiltræder 1. søndag i advent den 29. november 2020. 

Du kan se meget mere om valget her - og blive klædt på til at blive menighedsrådsmedlem på godtfrastart.dk

Kategorier Forsidenyheder