Hvad tror du selv? | Lindehøj Sogn
Udgivet af Tina Nielsen, ons d. 14. okt 2020, kl. 10:00

Det har vakt opsigt, at den kendte komiker Kasper Christensen er blevet døbt sammen med sin søn. I DSB’s blad ”Ud & Se”, fortæller han om, hvordan han har bevæget sig fra at betragte religiøse mennesker som hjernevaskede og frem til en følelse af en konstant tilstedeværelse af Jesus. I samme artikel sætter Casper Christensen ord på noget, som vist er typisk for mange af os danskere: Vi har svært ved at tale om tro. Måske mangler vi ord? Måske er vi generte? Måske mangler vi nogen at tale med?

Lindehøj Kirke ønsker at være et sted med tid og rum for ærlige samtaler om tro. Det er baggrunden for, at Lindehøj Kirke inviterer til Kristendomskursus.dk, som afvikles over 4 mandagsaftener i november 2020 og 4 mandagsaftener i januar og februar 2021.

Kurset er åbent for alle, uanset tro. Det er gratis at deltage.

Rent praktisk Vi mødes kl. 19.00. Temaerne for undervisningen vil dreje sig om det grundlæggende i den kristne tro. Undervisere er frivillige og præster i Lindehøj Kirke. Kl. ca. 20.00 drøfter vi aftenens tema. Er der for mange til en gruppe, deler vi os op i flere grupper, hvor vi drikker kaffe og snakker om alt det, vi har på hjerte - oftest noget, der har med aftenens tema at gøre. Kl. 21.00 er aftenen slut. Vi slutter altid kl. 21.00 – også selv om samtalen går godt

Undervisningen finder sted i Lindehøj Kirke, Tvedvangen 175, 2730 Herlev. Af hensyn til opstilling og indkøb vil det være godt at vide, hvor mange der vil være med. Man tilmelder sig ved at ringe eller sende en SMS til sognepræst Niels Jørn Fogh på 5151 1492.

Program Mandag den 2. november kl.19.00 Tema: Hvem var/er Jesus?

Mandag den 9. november Tema: Hvad er et menneske værd?

Mandag den 16. november Tema: Er der liv efter døden?

Mandag den 23. november Tema: Hvad gør Helligånden?

2021 Mandag den 18. januar Tema: Hvordan skal jeg tro?

Mandag den 25. januar  Tema: Gør bøn en forskel?

Mandag den 1. februar Tema:  Er Bibelen til at forstå?

Mandag den 8. februar Tema:  Hvordan skal jeg leve?

Kategorier Forsidenyheder