Udgivet af Churchdesk , fre d. 28. jun 2013, kl. 16:26

Søndag d. 9/9 kl. 10 i Lindehøj Kirke gentages successen fra sidste år med en ydre missionsdag med cykelsponsorløb og missionsforedrag.

Vi samles til gudstjeneste kl. 10, hvor Kjeld Kure vil prædike, og hvor Nigeria missionærerne Mette og Alex Bjergbæk Klausen fra Nigeria medvirker.Efter gudstjenesten er det muligt at købe frokost etc. Derefter vil der samtidigt være cykelsponsporløb og foredrag med Mette og Alex. Støt op om arrangementet ved enten af cykle eller sponsorere en cyklist. De indsamlede midler går til to projekter henholdsvis præsteuddannelse i Nigeria (Mission Afrika) og arbejde blandt prostituerede piger i Ethiopien (Dansk Ehiopier Mission). For yderligere information se under ’events’ eller på plakater og flyers der findes i kirkernes lokaler.

Kategorier 2012