Udgivet af Churchdesk , fre d. 28. jun 2013, kl. 16:58

Ca. 27.000kr cyklet ind ved cykelsponsorløb Søndag d. 9/9 var der cykelsponsorløb til fordel for to missionsprojekter i Afrika. Dagen startede med en festlig gudstjeneste med en fyldt kirke, hvor Kure prædikede. Efter gudstjenesten var det muligt at købe frokost, inden cyklisterne startede.

De 15 cyklister, som havde været ihærdige med at skaffe sponsorer, begav sig ud på en ca. 2km lang rute omkring Lindehøj Skolen og stadion.Samtidig var der foredrag med Mette og Alex Bjergbæk Klausen fra Mission Afrika, der er udsendt til Nigeria, hvor de underviser kommende præster. Cyklisterne, som var fra 5 år til 65 år, cyklede i høj fart og formåede at cykle ca. 27.000kr ind. Endnu engang blev der i Lindehøj Kirke sat fokus på ydre mission og samlet et stort beløb ind til henholdsvis uddannelse af præster i Nigeria og hjælp til prostituerede piger i Ethiopien.

Kategorier 2012