Introduktionsaften til sorggruppe | Lindehøj Kirke, Tvedvangen 175
Udgivet man d. 4. jan 2021, kl. 09:00

I sorggruppen taler vi om sorgen i forbindelse med at have mistet og hvordan vi har det. Tirsdag den 2. marts kl. 19.30 er der introduktionsaften til vores næste sorggruppe  i Birkholm Sognehus.

På mødet vil sorggruppens ledere, Lise Wanning Vognstrup og Michael Andersen, fortælle om at være i en sorggruppe, ligesom man også kan møde de andre mulige deltagere i sorggruppen.

I sorggruppen taler vi om sorgen i forbindelse med at have mistet, hvordan vi har det, og kan tale om forskellige temaer f.eks. sygelejet, dødsfaldet, begravelsen eller bisættelsen, omgivelsernes reaktion, de 'forbudte' tanker om skyld og skam, mærkedage og muligheden for håb.

Man er velkommen til introduktionsaftenen, også selvom man ikke er afklaret med, hvorvidt man vil begynde i sorggruppen.

Tilmelding til introduktionsaften og evt. spørgsmål til:
Lise Wanning Vognstrup
Mail: lise@wanning-vognstrup.dk