Orientering om nye Covid-19 restriktioner | Lindehøj Kirke, Tvedvangen 175
Udgivet man d. 11. jan 2021, kl. 08:30

Vi fortsætter en tid endnu med samme retningslinjer for en ansvarlig håndtering af corona/COVID-19-tiltag i folkekirken som udstukket i starten af januar. Hvad det betyder kan du i korte træk læse her:  

Gudstjenester og kirkelige handlinger (dåb, vielse, bisættelser/begravelser):
Ingen fællessang. I stedet vil der være musik og korsang, og vi glæder os meget over at kunne holde gudstjenester med folk i kirken. 
Gudstjenester og kirkelige handlinger må højst vare 30 minutter - se gudstjenestelisten her
Øget afstandskrav (nu 7,5 kvm pr. person). Det betyder, at der er må være max. 54 personer i Lindehøj Kirke og max. 22 personer i Birkholm Kirkesal.

Vi fortsætter med:
At holde god afstand (2 meter, personer i daglig tæt kontakt undtaget) og have omsorg for hinanden
Bruge mundbind, når vi bevæger os rundt i kirkerummet
Holde god håndhygiejne, enten ved at spritte hænder af eller ved håndvask

Øvrige aktiviteter i sognets lokaler
Der kan stadig afholdes menighedsaktiviteter, dog skal man overholde forsamlingsforbuddet på højst 5 deltagere. De aktuelle restriktioner vedrørende afstand, mundbind, hygiejne og rengøring skal overholdes.

Åben kirke
Vi har hen over jul og nytår holdt Lindehøj Kirke og Birkholm Kirkesal åben på udvalgte tidspunkter, så man kunne komme og bede en bøn, tænde et lys eller sidde stille i fred. Det fortsætter vi med. Både Lindehøj kirke og Birkholm kirkesal er i hverdagene indtil kl. 13 åbne for adgang, med mindre der er en kirkelig handling. Tirsdage og onsdage vil der i Birkholm kirkesal fra 10 til 13 være en medarbejder tilstede. Dette foreløbig frem til 10. februar. Vi følger restriktionerne fra myndighederne, så man skal bære mundbind, mens man er i bevægelse i kirkerummet og der må kun være 5 personer ad gangen. 

Kirkekontoret er i øjeblikket lukket for personlige henvendelser, men kan kontaktes på tlf. 5136 9675 & tlf. 5136 9650, mandag - torsdag kl. 9-13, fredag kl. 9-12 eller sende en mail til kontor@lindehojkirke.dk.

Og, som vi vist alle har oplevet - tingene ændrer sig med lynets fart, så hold øje med hjemmesiden for løbende opdateringer. 

Kategorier Forsidenyheder