Nådegaver & tjeneste - online bibelundervisning | Lindehøj Kirke, Tvedvangen 175

Nådegaver & tjeneste - online bibelundervisning

Udgivet tor d. 4. feb 2021, kl. 08:08
Forsidenyheder

I Lindehøj Kirke løser mange frivillige forskellige opgaver, som spænder vidt: Børnekirke, lave kirkekaffe, spille og synge til mosaikgudstjeneste og meget mere. Sognepræsterne Michael Skov Andersen, Filip Eero og Niels Jørn Fogh tager følgende temaer op ved online bibelundervisning unbder overskriften 'Nådegaver & tjeneste': Hvordan finder jeg den tjeneste, Gud har bestemt for mig? Er der forskel på evner og nådegaver? Hvordan hjælper vi hinanden med at praktisere nådegaverne i menighedens fællesskab?

Det foregår via Zoom, så vi kan se hinanden og tale sammen undervejs. Vi mødes kl. 20.30 – 21.45 på følgende tirsdage: 2/2; 9/2; 23/2 og 9/3. Tidspunktet 20.30 er valgt for at give småbørnsforældre mulighed for at deltage.

Link til Online Bibelundervisning - Nådegaver & tjeneste (via Zoom):

I november 2020 blev Mini Bibelskolen aflyst. I stedet havde vi aftalt at mødes til 4 aftengudstjenester i Birkholm Kirkesal i februar og marts 2021. Det er desværre heller ikke muligt lige nu. I stedet for at flytte eller aflyse, tilbyder vi 4 x online bibelundervisning på Zoom. Selve undervisningen varer ca. 30 minutter. Efterfølgende er der mulighed for spørgsmål og samtale. Vi slutter omkring kl.21.45.

Vi håber, du vil være med!

Hilsen fra sognepræsterne Michael Skov Andersen, Filip Eero og Niels Jørn Fogh

Tirsdag den 2/2 kl. 20.30
Tema: Den farverige menighed – om balancen mellem skabelse, frelse og fornyelse.
Underviser: Niels Jørn Fogh
Se eller gense undervisningen her:

Tirsdag den 9/2 kl.20.30
Tema: Om forholdet mellem Åndens gaver og naturens gaver.
Underviser: Michael Skov Andersen
Se eller gense undervisningen her:

Tirsdag den 23/2 kl.20.30
Tema: Nådegaver til fremme af kirkens liv og vækst.
Underviser: Filip Eero.

Tirsdag den 9/3 kl.20.30
Tema: Fra viden til praksis i Lindehøj Kirke.
Oplæg/undervisning ved Michael Skov Andersen, Filip Eero og Niels Jørn Fogh.

Ophavsret: