Babysalmesang | Lindehøj Sogn

Udgivet tir d. 12. okt 2021, kl. 10:35
Forsidenyheder

Er du på barsel og har lyst til at være med i et fællesskab, hvor vi har fokus på nærvær mellem forælder og barn igennem sang og musik, så er babysalmesang noget for dig.
Der kræves ingen sangmæssige evner, for de bedste stemmer en baby kan høre, er sine forældres. Så kom glad og vær med uanset din baggrund.

Vi har lige startet nyt hold i Birkholm Kirkesal, Hjortespringvej 132 - der er plads til flere forældre og babyer. Vi mødes onsdage kl. 11.30-12.15 (uge 42 undtaget). Sidste gang er 8. december og har derudover en sidste afslutningsgang d. 19. december i Birkholm Kirkesal kl. 12.30, hvor bedsteforældre og søskende også er velkomne.
Tilmelding er nødvendig, da der er begrænsede pladser og sker til sognepræst Mia Mohr på tlf. 40 68 63 16 eller mail mimoh@km.dk. Det koster 150 kr. at deltage i forløbet.