Velkommen på Børnesommerlejr 2019!

Børnelejren er de 5 bedste dage i din sommerferie!

Lejrens tema er rejse. Vi ledere glæder os meget til at være sammen med dig. Lejren kommer til at byde på mange forskellige ting blandt andet følgende ting:

• Hygge, skæg og ballade
  • Nye og gamle venner
  • Sang, musik og fortælling om Jesus
  • Boldspil, underholdning og leg

På Børnelejren kan du møde nye og gamle venner og nogle fantastiske ledere, der altid er gang i og klar på at have det sjovt, snakke og hygge sammen med dig.

SE LEJRPROGRAMMET HER!

Hvor og hvornår?

Børnesommerlejren 2019 er d. 8.-12. juli (uge 28) på Johannesskolen i Hillerød - en flot skole med mange gode faciliteter både indendørs og udendørs.

Tilmeldingen er åben. Tryk HER!

Tilmeldingsfrist er d. 28. juni.

Målgruppe

Børnelejren er for 1.-6. kl. dvs. hvis du er færdig med 1. klasse og endnu ikke har gået i 7. klasse.

Betaling

På grund af forskellige ændringer i tilskudsregler har deltagerprisen ændret sig i forhold til foregående år:

Pris for deltagelse på Børnesommerlejren:

500 kr. for medlemmer af B&U sæsonen 2018/2019

700 kr. for ikke medlemmer af B&U sæsonen 2018/2019

Hvis du af den ene eller anden årsag har svært ved at få råd til deltagerbetalingen, kan du søge hel eller delvis friplads ved at kontakte en af nedenstående kontaktpersoner.

Pris for medlemskab af B&U:

100 kr. for sæsonen 2018/2019

Alle der deltager i en af B&U's faste aktiviteter (Lindehøj kirkes børneklub, Rødderne) kan blive medlem.

Betaling:

Betaling af lejr og medlemskab sker ved kontooverførsel eller MobilePay. Lav en overførsel til medlemskab og en til lejrbetaling.
Konto i Danske Bank: Reg: 1551 Kontonummer 3327015079.
MobilePay Børnesommerlejr: 944398
MobilePay kontingent: 432608

Skriv posteringsteksten: Børnelejr + navn

Hvis du mener du allerede har betalt kontingent for 2018/2019 så betal blot lejrbetalingen. Hvis ikke du har betalt kontingent vil kassereren opkræve dette senere.

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål eller noget, vi skal vide, er du velkommen til at tage kontakt til nedenstående personer.

Anders Kofoed Pedersen, tlf: 42153013 e-mail: lejr@3i.dk
Jonas Ægidius, tlf: 40402130 e-mail: jonas@lindehojkirke.dk