Vi ønsker at give vores frivillige ledere og medarbejdere den bedst mulige hjælp. Derfor har vi oprettet er bibliotek med forskellige gode bøger og hæfter, som B&U's medarbejdere frit kan låne.

Biblioteket er endnu ikke så stort, men der kommer jævnligt en ny bog til. Har du forslag til goder bøger, undervisningsmaterialer eller lignende, som du synes, vi mangler, så kontakt Johnny.

B&U-lederbiblioteket findes på et par hylder i Annexets bibliotek. Ønsker du at låne en bog, så udfyld sedlen der ligger ved bøgerne.

Følgende bøger/materialer findes i biblioteket

Bøger

• 'Legestue og bibelfortælling' (Aase Rigtrup Stoltenberg (red.)). En bog med masser af inspiration og kreative idéer til forkyndelse, undervisning og leg med de allermindste.
  • 'Jeg tror på det hele - Gud, skæbnen og de syv bud' (Willer og Østergaard). En undersøgelse af kirkelige teenageres tro og deres forhold til kirken.
  • 'Ledelse af livsforvandlende smågrupper' (Bill Donahue). En praktisk bog om at opbygge og lede en cellegruppe eller bibelkreds.
  • 'Hvordan få det sagt?' (Carsten Hjorth Pedersen). En god bog om formidling - både med henblik på børn, unge og voksne.
  • 'Ledere i vækst' (James Lawrence). En rigtig god grundbog om kristent lederskab, og om at vokse i opgaven som leder.
  • 'Josefplanen' (Larry Fowler). Bogen giver en god opskrift på, hvordan du kan planlægge den kristne oplæring af børn og teenagere - både i familien og i kirkens klubber.
  • 'Bliv hørt - til en forandring' (Andy Stanley). En god bog om formidling og forkyndelse.
  • 'Ledelse af frivillige - en håndbog' (Rie Frilund Skårhøj og Dorte Kappelgaard). En god bog om at være leder i frivilligt arbejde.
  • 'Tid til børn' (Carsten Hjorth Pedersen). En grundbog om børneopdragelse. Bedst til forældre, men også udmærket til børnemedarbejdere.

Hæfter

• 'Se en sang'. Illustrationer til sange, Fadervor og Trosbekendelsen.
  • 'Lille æske' (tillæg 1 til 'Legestue og bibelfortælling'). Kreative idéer til legestuen.
  • 'Lille sang' (tillæg 2 til 'Legestue og bibelfortælling'). Et sanghæfte (inkl. noder og CD) til brug i legestuen.
  • 'Forkynd med optrin'. Manuskripter til bibelske beretninger.
  • 'Dukker til hverdag og fest'. Manuskripter til dukketeater for børn og juniorer.
  • 'Bibelen i juniorhøjde'. Forkyndelsesmateriale for 10-13 årige.
  • 'Bibelvers - lær dem gennem leg'. Spændende måder at lære bibelvers på.
  • 'Lær bibelvers med kroppen'. Spændende måder at lære bibelvers på.
  • 'Teentools Katekismus'. Et undervisningsmateriale for teenagere om de ti bud.
  • 'Walk and talk - gruppen'. Spørgsmål til samtale og refleksion til unge.
  • 'Walk and talk - flex'. Spørgsmål til samtale og refleksion til både ledere og unge.
  • 'Walk and talk - leder'. Spørgsmål til samtale og refleksion til ledere.
  • 'Barnetro og voksentro' (Carsten Hjorth Pedersen). Hvad betyder det for forkyndelsen, at der er forskel på barnetro og voksentro?