B&U-medarbejderen | Lindehøj Sogn

Arbejdet med børn og unge

I Lindehøj Kirke har vi et forholdsvist stort og veludbygget børne- og ungdomsarbejde, som i høj grad ledes af ca. 70 frivillige medarbejdere. Som B&U-medarbejder er det min opgave at have fingeren på pulsen med, hvad der foregår rundt omkring i arbejdsgrenene, samt at inspirere til nye tiltag, hvor det er relevant. Nogle arbejdsgrene er jeg selv med som leder af, mens andre fungerer uden min hjælp i det daglige.

Det er også min opgave at være med til at støtte og udruste og uddanne de mange frivillige. Det gør jeg dels ved samtaler med de enkelte ledere og dels ved at arrangere kurser. Jeg prøver også at have overblik over eksterne relevante konferencer og kurser.

Jeg håber, at vi i B&U-arbejdet kan være med til at oplære de unge til et liv i discipelskab og efterfølgelse af Jesus. Et af mine mål som B&U-medarbejder er derfor også at hjælpe de unge med at finde ind i en tjeneste i menigheden, finde den hylde der passer til den enkelte.

Du kan finde meget mere om børne- og ungdomsarbejdet under menuen Aktiviteter, og klikker du på menuen Events kan du læse om vores lejrarbejde. Under menuen Gudstjenester finder du noget om særlige gudstjenester for børn og unge, og du kan læse lidt om vores børneprogram ved almindelige gudstjenester. 

 

Lindehøj Sogns Skoletjeneste

Udover det frivillige B&U-arbejde har vi også en skoletjeneste, som jeg står for i samarbejde med kirkens præster og organister. Hvert år har vi besøg af mere end 100 skoleklasser, som deltager i fx. julegudstjeneste, påskevandring eller Bibeleventyret.

 

Min baggrund

Min baggrund for at være Børne- og Ungdomsmedarbejder er primært min passion for børn og unge, og at de må tro/komme til tro på Jesus. Jeg er uddannet pædagog (Specialiseret i 6-18 år) og har i mange år været engageret i lejre for junior/teen-alderen og haft lederansvar og/eller forkyndt i juniorklub, teenklub, børnekirke, ungdomsforening i forskellige kirker.