Sognecafé: ”Sammen i smil og sorg!” Tilbageblik ved Niels Jørn Fogh | Lindehøj Sogn

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Sognecafé: ”Sammen i smil og sorg!” Tilbageblik ved Niels Jørn Fogh

Dato
Onsdag d. 24. august 2022, Kl. 10:00 til kl. 13:00
Sted
Birkholm Sognehus, Hjortespringvej 130, 2730 Herlev
Pris
50 kr.

Sognepræst Niels Jørn Fogh ser i foredraget tilbage på 34 år som præst i Lindehøj Kirke. Kirke er vi sammen. Hvis præsterne skal stå for alt, vil der ske meget lidt kirkeligt arbejde i Lindehøj sogn. En af de helt centrale ting for Lindehøj er nemlig, at kirke er vi sammen. Denne grundtanke kommer til at præge foredraget.

Niels Jørn fortæller historien om, hvorfor han som jyde oplevede den glæde at lande i netop Herlev. Der kommer et par historier om de første år par i sognet, som ikke altid var lige lette. Nogle gange træder vi selv ved siden af. Andre gange gør andre livet svært for os. Hvordan kan vi være kirke sammen – også når det er svært og vi ikke er enige om alt?

Niels Jørn oplever, at et af de store privilegier som præst samme sted i mange år er muligheden for at følge mennesker og familier gennem flere år. Uden at bryde tavshedspligten rummer foredraget eksempler på, hvordan mødet med mennesker både nærer og tærer på frimodigheden.

I foredraget berøres også emner som: Hvordan er det at være præstefamilie? Hvordan er det at arbejde sammen med frivillige? Glæden ved at være på lejr sammen. Og meget mere.

Velkommen til at være med!