Koncert med "De 4 årstider" af Vivaldi | Lindehøj Sogn

Begivenheden har allerede fundet sted.

Koncert med "De 4 årstider" af Vivaldi

Søndag d. 9. oktober 2022, kl. 16:00
Lindehøj Kirke, Tvedvangen 175, 2730 Herlev
Roberto Schmidt, orgel & Elisabeth Z. Schneider, violin
Gratis

Oplev Vivaldis enestående musik ”De 4 årstider”. Musikken beskriver de mange sider af naturens skønhed og kraft. Du bliver revet med de insisterende rytmer, de hurtige toner og smukke melodier (som du sikkert kan genkende).
Solist Elisabeth Z. Schneider spiller den virtuose og krævende musik på violin. Hun er docent på Det Kongelige Dansk Musikkonservatorium, har været assisterende koncertmester, først i Det Kgl. Kapel, dernæst i Radiosymfoniorkestret og har modtaget de fleste af de store danske legater og priser. Hun har indspillet mange CD’er med musik fra barok til nutid og giver koncerter i både Europa og USA.
Kirkens organist Roberto Schmidt har genskrevet/arrangeret orkesterakkompagnement til dronningens instrument, som han spiller: orgelet.  De to musikere vil gøre alt for at aktivere dine sanser, så du både sidder stille og nyder de strålende melodier og får ”flyttet fødderne” når rytmer tager fart.
Koncerten finder sted i Lindehøj kirke søndag den 9. oktober kl. 16.00 og der er gratis adgang.