Onsdag d. 20. marts 2019, kl. 10:00

"Min vej til Lindehøj"

Onsdag d. 27. februar kl. 10 er der sognecafé i Birkholm Sognehus. Denne dag får vi besøg af sognepræst Filip Peters-Lehm Eero, som vil fortælle om sin vej til præstestillingen i Lindehøj. Vi skal bl.a. med en tur i Vestre Fængsel, hvor Filip har virket som præst. Desuden går turen til Israel, hvor han sammen med familien har været leder af en bibelskole. Vi starter med formiddagskaffe, og efter foredraget serveres der et måltid varm mad. Pris 60 kr. Vi glæder os til at se dig!

Sognecafé

Sognecaféen i Birkholm Sognehus har åbent hver onsdag fra kl.10-13.30.

I Sognecaféen handler det om at snakke sammen, synge sammen, spise sammen - ja, at være med til at skabe et cafémiljø, hvor cafégæsterne har omsorg for hinanden - et godt sted at være!

En gruppe frivillige medarbejdere tilbyder morgenkaffe og en let frokost for et mindre beløb.

Gæstebesøg

En gang om måneden inviteres en lokal gæstetaler. Gæstebesøgene bliver omtalt i Herlev Bladet, så alle på den måde kan følge med i, hvad der sker af spændende tiltag. Faste arrangementer er midvinter- forårs– sommer og adventsgudstjeneste samt fødselsdagsfesten i december.

Alsidighed

Der foregår også andre ting i Sognecaféen. Hvert forår arrangeres en forårsudflugt, hvor vi drager ud til skov og strand og oplever de første forårstegn. Hvert efterår arrangeres ligeledes en udflugt, hvor vi besøger et kulturelt attraktivt sted.

Kontakt:

Kirke- og kulturmedarbejder Kirsten Astafanos på tlf. 51 50 73 23