Onsdag d. 27. marts 2019, kl. 10:00

Phantom of the Opera
Onsdag den 27. marts kl. 10 får sognecaféen besøg af sopranen Merete Laursen, der spiller med i Phantom of the Opera. Vi skal følge operaens fortælling, se billeder fra stykket og lytte til nogle af de smukke sange. Ved foredraget kan der købes morgenbrød/kaffe og frokost med dessert for 60 kr. Kom og oplev en flig af scenekunstens fortryllende verden på en helt almindelig onsdag!

Sognecafé

Sognecaféen i Birkholm Sognehus har åbent hver onsdag fra kl.10-13.30.

I Sognecaféen handler det om at snakke sammen, synge sammen, spise sammen - ja, at være med til at skabe et cafémiljø, hvor cafégæsterne har omsorg for hinanden - et godt sted at være!

En gruppe frivillige medarbejdere tilbyder morgenkaffe og en let frokost for et mindre beløb.

Gæstebesøg

En gang om måneden inviteres en lokal gæstetaler. Gæstebesøgene bliver omtalt i Herlev Bladet, så alle på den måde kan følge med i, hvad der sker af spændende tiltag. Faste arrangementer er midvinter- forårs– sommer og adventsgudstjeneste samt fødselsdagsfesten i december.

Alsidighed

Der foregår også andre ting i Sognecaféen. Hvert forår arrangeres en forårsudflugt, hvor vi drager ud til skov og strand og oplever de første forårstegn. Hvert efterår arrangeres ligeledes en udflugt, hvor vi besøger et kulturelt attraktivt sted.

Kontakt:

Kirke- og kulturmedarbejder Kirsten Astafanos på tlf. 51 50 73 23