Fredag d. 15. marts 2019, kl. 19:00

Så er der mulighed for, at gøre noget godt for dig og din partner.

Lindehøj Kirke tilbyder ægteskabskursus til jer, der gerne vil pleje og forkæle jeres parforhold eller måske trænger til en frisk vitaminindsprøjtning.
Indholdet i kurset vil blive gensidighed og værdier i ægteskabet. Vi tror på, at ægteskabet har de bedste betingelser, når ægteskabet bygger på gensidighed og tydelige værdier. Værdier som: tilgivelse, intimitet, ansvar, og engagement og venskab og glæde vil blive belyst.
Kurset vil bestå af en vekselvirkning mellem undervisning og samtaler mellem dig og din partner.
Undervisere er Frederik og Lise Berggren Smidt. Frederik er sognepræst i Fredens og Nazaret kirker, og Lise er lærer på Esajasskolen og Krops- og psykoterapeut.
Kurset er inkl. forplejning som kaffe samt morgenmad og frokost lørdag.
Kurset afholdes i Lindehøj kirke - Fredag den 15. marts 2019 kl. 19-21 og lørdag den 16. marts 2019 kl. 10-16. Lørdag er der morgenmad fra kl. 9.

Læs mere om pris, tilmelding mm. HER

Med venlig hilsen Marianne og Niels Damm Overgaard
Kurset er støttet af menighedsfællesskabet Væksthuset.

Frederik og Lise Berggren Smidt
Lindehøj Kirke