Søndag d. 5. maj 2019, kl. 15:00

Befrielseskoncert

På årsdagen for Danmarks befrielse præsenterer koret Farumkoret under ledelse af Per Rathje en stemningsfuld koncert. Dette finder sted i Birkholm Kirkesal søndag den 5. maj kl. 15

Koret vil synge sange, som relaterer til fred og frihed, og publikum får mulighed for at synge med på danske sange, vi kender og elsker. Undervejs i koncerten vil vi sammen lytte til Frihedsbudskabet, som det blev sendt i radioen i 1945 og som minde tænde levende lys.

Efter koncerten byder koret på et glas i sognehuset.

Per Rathje er kirkesanger og organistvikar i Lindehøj sogn. Han er uddannet i Musikvidenskab på Universitetet og som kor- og orkesterdirigent fra Københavns Musikkonservatorium.

Koncerten varer lidt under en time. Entre er kr. 50, hvoraf et evt. overskud går til KFUMs soldaterhjem.

Kom og oplev en stemningsfuld musikalsk stund. Køb billetter ved indgangen.

Farumkoret under ledelse af Per Rathje
Birkholm Kirkesal