Onsdag d. 23. oktober 2019, kl. 19:30

NEXUS er kirkens ungdomsgruppe for de ca. 16-25 årige. NEXUS ønsker at være et sted, hvor unge kan få lov at vokse og udvikle sig i tro og tjeneste, og lærer mere om Gud. Der plads til alle uanset, hvilket forhold man har til kirke og tro. Vi prioriterer bibelstudie, bøn, undervisning, lovsang, samt det sociale fællesskab. Vi ønsker at vandre sammen i liv og tro og være til opbygning og opmuntring for hinanden.

Hver mødes hver onsdag i ungdomslokalerne i Birkholm Sognehus' kælder og har enten en taler, som underviser om et specifikt emne, sangaften eller lignende. De øvrige mandage har vi cellegrupper forskellige steder bl.a. i hjemmene. Nogle cellegrupper spiser aftensmad sammen (Læs mere her på hjemmesiden under "Aktiviteter" og "Nexus").

NEXUS begynder altid kl. 19.30 og slutter ca. kl. 21. Derefter kan man hænge ud sammen.

Ungdomslokalerne i Birkholm Sognehus