• Begivenheden har allerede fundet sted.
Onsdag d. 6. november 2019, kl. 19:30

Denne aften er der foredrag ved hospitalspræst Matilde Nordahl Svendsen, som vil tale over emnet: 'Præsten på sygehuset'. Matilde Nordahl Svendsen er præst på Herlev Hospital og i Præstebro Sogn.

Hvad er Kirke & Hjem?

Kirke og Hjem er et kirkeligt arbejde for alle i Herlev, hvor vi lægger vægt på det gode fællesskab for deltagerne.

I vinterhalvåret inviterer vi til møder, hvor aftenens foredragsholdere vil belyse sæsonens tema ud fra deres egne synspunkter, og hvor lokale kræfter står for den musikalske underholdning.

Møderne foregår i lokalerne i Lindehøj Kirke, Tvedvangen 175, med indgang fra den side, der vender ud mod Netto.

Der serveres kaffe, te og kage ved møderne. Pris 30 kr. Deltagelse i nytårsfesten inklusiv mad og vin koster 150 kr. Sæsonafslutningen koster 50 kr.

Kirke og Hjems Udvalg:

Birthe og Otto Bendixen, tlf: 20 26 70 41, mail: bbxobx@post12.tele.dk

Esther Skov Rygaard, tlf: 29 90 82 51, mail: esther_rygaard@outlook.com

Hospitalspræst Matilde Nordahl Svendsen
Lindehøj Kirke
Kaffe/te og kage - 30. kr.