Lørdag d. 11. januar 2020, kl. 18:30

Kirke og Hjems årlige nytårsfest - festtaler er provst emer. Kjeld Thinggaard Kure, under overskriften 'Vores 50 år: Min, Lindehøjs og jeres historie'. Underholdning ved organist Torsten Mariegaard m. fl. Tilmelding nødvendig.

Hvad er Kirke & Hjem?

Kirke og Hjem er et kirkeligt arbejde for alle i Herlev, hvor vi lægger vægt på det gode fællesskab for deltagerne.

I vinterhalvåret inviterer vi til møder, hvor aftenens foredragsholdere vil belyse sæsonens tema ud fra deres egne synspunkter, og hvor lokale kræfter står for den musikalske underholdning.

Møderne foregår i lokalerne i Lindehøj Kirke, Tvedvangen 175, med indgang fra den side, der vender ud mod Netto.

Der serveres kaffe, te og kage ved møderne. Pris 30 kr. Deltagelse i nytårsfesten inklusiv mad og vin koster 150 kr. Sæsonafslutningen koster 50 kr.

Kirke og Hjems Udvalg:

Birthe og Otto Bendixen, tlf: 20 26 70 41, mail: bbxobx@post12.tele.dk