ForældreLiv-foredrag om tro, opdragelse og familieliv | Lindehøj Sogn

• Begivenheden har allerede fundet sted.
Lørdag d. 22. februar 2020, Kl. 09:00 til kl. 12:30

I Lindehøj kirke er der mange børnefamilier. Vi er mange forældre, der gør os overvejelser om, hvordan vi opdrager vores børn og hvordan vi giver den kristne tro videre til dem.

ForældreLiv er et nystartet netværk for alle os, der gerne vil blive klogere på alt det. Vi vil lære af hinandens erfaringer og ikke mindst af dem, der på forskellig vis har arbejdet med børn, opdragelse og kirke.

HUSK tilmelding til onsdag den 18. februar kl. 18 til Henrik Kjer på henrikkjer@outlook.dk

Til vores første temadag i dag får vi besøg af Merete Dalsgaard, der er projektleder af Familielaboratoriet. Merete vil fortælle om en af laboratoriets undersøgelser med temaet "Tro i Familien" og vil dele tanker og erfaringer omkring samspillet mellem hjemmet og kirken.

Merete beskriver selv formiddagens program på denne måde: Hvordan kan kirken støtte familien i opgaven med at give troen videre derhjemme og hvilket første skridt kan du som forældre selv tage?

Med udgangspunkt i Familielaboratoriets forældreundersøgelse ”Tro i familien” vil vi sammen se på, hvad der optager og udfordrer forældre i Lindehøj kirke. Disse emner vil vi behandle gennem korte inspirerende oplæg, ærlige forældresamtaler og en individuel øvelse, der kan hjælpe dig på vej i den retning du ønsker for familielivet.

I forældresamtalen vil vi have fokus på at skabe et samtalerum, hvor hensigten ikke først og fremmest er at dele succeshistorier, men dele ærligt om de op- og nedture der er forbundet med forældrerollen.

Børnepasning? Nogle af de unge fra kirken har garderet sig med kassevis af legoklodser i kirkens Annex. Således har begge forældre mulighed for at deltage i temadagen.

Vi glæder os til at se jer!

Mange hilsner fra styregruppen

Esther & Michael Andersen, Jonas Ægidius og Pernille & Henrik Kjer