Menigheds- og orienteringsmøde | Lindehøj Sogn
Onsdag d. 12. august 2020, kl. 19:00

Kl. 19: Menighedsmøde - Kl. 20: Orienteringsmøde

Menighedsrådsarbejdet og menighedsrådsvalget 2020 - Få indflydelse på din kirkes liv i fremtiden!

Kom og hør mere om, hvordan du kan være med til at gøre en forskel og aktivt medvirke til mere fællesskab i lokalsamfundet. Ved mødet vil du få orientering om hvad menighedsrådet arbejder med, samt høre om kirkens regnskab og budget. Menighedsrådet er din lokale kirkes ledelse. Vi arbejder for at sikre de bedste rammer for en levende og relevant folkekirke i dit sogn. Ud over aktiviteterne og det at være en repræsentant for menigheden er der andre spændende opgaver, hvor du kan være med til at bestemme, hvad der skal ske fremadrettet i dit lokale sogn.

Hvad laver man egentlig i et menighedsråd og hvordan bliver jeg en del af det?? Det kan du læse meget mere om her på menighedsraadsvalg.dk

Sted Lindehøj Kirke, Tvedvangen 175, 2730 Herlev