Alle Helgen Gudstjeneste - med suppe efterfølgende | Lindehøj Sogn

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Alle Helgen Gudstjeneste - med suppe efterfølgende

Dato
Søndag d. 1. november 2020, kl. 16:00
Sted
Birkholm Kirkesal, Hjortespringvej 132, 2730 Herlev
Medvirkende
Niels Jørn Fogh

På grund af Covid 19 tilbyder vi i år to Alle Helgen gudstjenester. Den første kl.14.30 og den anden kl.16.00. På den måde er der plads til alle, der gerne vil være med.   Ved begge gudstjenester er der oplæsning af navne på afdøde. Rent praktisk foregår det sådan, at man ved et bord i våbenhuset skriver navnet på den, hvis navn man ønsker læst op.    

Gudstjenesten vil fokusere på mindernes og håbets betydning midt i tab og sorg. Hvis man ønsker det, bliver der ved gudstjenesten mulighed for at tænde lys i lysegloben og bede en stille bøn.  

Gudstjenesten byder på musik og sang, der fremmer ro og eftertanke. Musikken er af Bach, Fauré med. fl. og fremføres af Eva Vasarhelyi på violin og Torsten Mariegaard på orgel. Birkholms kirkesangere medvirker – blandt andet med en solo ved Kirsten Kardel.  

Vi håber, at både sangen og musikken kan være med til at tænde lys og skabe en god ramme for denne særlige gudstjeneste.  

Når gudstjenesten er forbi, er der mulighed for at tænde lys på gravene. Der sættes lys frem i våbenhuset, som man frit kan benytte.

Efter gudstjenesten kl.16.00 serveres suppe i Birkholm Sognehus. Der er ingen servering efter gudstjenesten kl.14.30.