Nådegaver & tjeneste - Fra viden til praksis i Lindehøj Kirke | Lindehøj Kirke, Tvedvangen 175

Nådegaver & tjeneste - Fra viden til praksis i Lindehøj Kirke

Tirsdag d. 9. marts 2021, Kl. 20:30 til kl. 21:45
Online, - i Lindehøj Sogn
Michael Skov Andersen, Filip Eero & Niels Jørn Fogh

I Lindehøj Kirke løser mange frivillige forskellige opgaver, som spænder vidt: Børnekirke, lave kirkekaffe, spille og synge til mosaikgudstjeneste og meget mere. Gennem 4 aftener med Online bibelundervisning sætter sognets præster fokus på dét være frivillig i menighedens fællesskab. Sognepræsterne Michael Skov Andersen, Filip Eero og Niels Jørn Fogh tager forskellige temaer op ved online bibelundervisning: Hvordan finder jeg den tjeneste, Gud har bestemt for mig? Er der forskel på evner og nådegaver?

Aftenens tema er: Fra viden til praksis i Lindehøj Kirke
Undervisere: Michael Skov Andersen, Filip Eero & Niels Jørn Fogh

Det er kl. 20.30-21.45 på følgende tirsdage: 2/2, 9/2, 23/2 og 9/3. Det foregår via Zoom, så vi kan se hinanden og tale sammen undervejs.

Ophavsret: