Love is in the Air - klangen af kærlighed | Lindehøj Sogn

Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Love is in the Air - klangen af kærlighed

Dato
Torsdag d. 27. maj 2021, kl. 19:30
Sted
Birkholm Kirkesal, Hjortespringvej 132, 2730 Herlev
Medvirkende
Camerata Øresund barokorkester
Pris
Gratis - der skal forevises coronapas

Efter en lang vinter og nedlukning kan vi endelig være sammen om musikken igen og nyde koncerter og levende musik. Det vil vi gerne fejre og præsenterer derfor koncerten “Love is in the air” med barokensemblet Camerata Øresund. Her vil vi hylde genåbningen, foråret, musikken og sidst men ikke mindst: Kærligheden!

Link til tilmelding her Vær opmærksom på, at der skal forevises coronapas ved indgangen. Koncerten er gratis, max deltagerantal: 60 personer.

Med ensemblet er to fremragende solister, den canadiske sopran, Cassandra Lemoine og den amerikanske kontratenor, Stephen Yeseta. De tager os med i kærlighedens rutchebane med musik af bl.a. Monteverdi, Purcell og Händel. Programmet består af sprudlende kærlighedsduetter og arier, der spænder lige fra flammende uskyld og forførelse over lidenskab, rasende jalousi, til dyb fortvivlelse. Med indlevelse og teatralsk formidling males både den lykkelige og ulykkelige kærlighed i stærke farver. Velkommen til musikalskt samvær i kærlighedens tegn sammen med Camerata Øresund Barokensemble, barokspecialist Peter Spissky og cembalovirtuos Marcus Mohlin.

Medvirkende: Camerata Øresund barokorkester Solister: Cassandra Lemoine & Stephen Yeseta Koncertmester: Peter Spissky