Julekoncert 2021 | Lindehøj Sogn

Søndag d. 12. december 2021, kl. 16:00
Lindehøj Kirke, Tvedvangen 175, 2730 Herlev
Medvirkende
Merete Laursen Merete Laursen (mezzosopran) , Sarah McClelland (violinist), Roberto Schmidt (organist, Lindehøj Kirke)
Gratis

Søndag den 12. december kl. 16.00 indbyder Lindehøj kirke til en stemningsfuld og hjertevarm julekoncert.

Merete Laursen (mezzosopran) er koncertens sangsolist og vil sammen med violinist Sarah McClelland, kirkens organist Roberto Schmidt og kirkens dygtige kor fremfører en række smukke juleklassikkere, der peger på julens budskab og kalder juleglæden frem.

Tilhørerne får lov at synge med på et par af vore festlige julesalmer, så vi håber, at rigtig mange vil udnytte chancen for at deltage i en skøn livekoncert, der spreder julelyset helt ind i julehjertet.

Koncerten varer ca en time, og der er gratis adgang. Dørene åbnes kl. 15.15