Luk julefreden ind... | Lindehøj Sogn

Begivenheden har allerede fundet sted.

Luk julefreden ind...

Søndag d. 12. december 2021, kl. 16:00
Lindehøj Kirke, Tvedvangen 175, 2730 Herlev
Medvirkende
Merete Laursen Merete Laursen (mezzosopran) , Sarah McClelland (violinist), Roberto Schmidt (organist, Lindehøj Kirke), Lindehøj Kirkes professionelle kor
Pris
50 kr. - børn under 15 år gratis. Entréen går ubeskåret til Lindehøjs Menighedspleje

Søndag den 12. december kl. 16.00 indbyder Lindehøj kirke til en stemningsfuld og hjertevarm julekoncert.

Merete Laursen (mezzosopran) er koncertens sangsolist og vil sammen med violinist Sarah McClelland, kirkens organist Roberto Schmidt og kirkens dygtige kor fremfører en række smukke juleklassikkere, der peger på julens budskab og kalder juleglæden frem.

Tilhørerne får lov at synge med på et par af vore festlige julesalmer, så vi håber, at rigtig mange vil udnytte chancen for at deltage i en skøn livekoncert, der spreder julelyset helt ind i julehjertet.

Koncerten varer ca en time. Dørene åbnes kl. 15.15. Entré 50 kr. - børn under 15 år gratis. Indtægterne fra entréen går ubeskåret til Lindehøjs Menighedspleje.