Her er kan du læse om årets MaxJoy-ledere, der fortæller lidt om sig selv og viser et billede, hvor de går ALL IN!

Camilla Quist

Hej jeg hedder Camilla. Jeg er lille af størrelse, men elsker at bruge store armfagter og tale højt. Jeg er på højskole for tiden og nyder at vokse som menneske, men også i min tro på Gud. Jeg elsker sommer, for sommer betyder også MaxJoy og det er bare godt at være der. Jeg bliver bare glad af at være i fælleskabet med sjov og ballade og at vi er sammen om Jesus.

Funfact: Jeg er kommet på højskole i Jylland, så selvfølgelig er jeg begyndt at strikke for vildt :-)

Camilla - All in på Halvmarathon!

Sonja og Filip Eero, Præst
Børn: Benjamin, Jonatan og Viola

Vi hedder Sonja og Filip, og vi glæder os mega meget til at deltage på vores første MaxJoy-lejr nogensinde! Sonja er fra det nordlige Finland, og da hun gik i skole skulle de ud i alle frikvarter, det var kun hvis det var minus 50 grader at de måtte blive indenfor. Filip har været præst i Lindehøj kirke i halvandet års tid, og er vildt glad for det! Derudover har jeg arbejdet som fængselspræst, og vi har boet tre år i Israel. Sammen har vi tre skønne børn, som også skal med på lejren – Benjamin, Jonatan og Viola. I vores familie elsker vi at lege, være skøre og at dele liv og tro.

Fun fact: Vores ældste søn Benjamin kunne for halvandet år siden tale flydende dansk, hebraisk og engelsk.

Filip, Sonja, Benjamin, Jonatan og Viola - Når man går all in på familien

Jonas Ægidius, B&U-medarbejder

Jeg er så privilegeret at være Børne- og ungdomsmedarbejder i kirken, hvilket vil sige at jeg bruge det meste af min tid i kirken, hvor det vigtigste er at fortælle og vise børn og unge, hvem Jesus er ! I fritiden er jeg lidt af en sportsfreak både til at følge med og se mange forskellige sportsgrene, men også dyrke alle mulige sportsgrene. Og så synes jeg, brætspil er en fantastisk opfindelse. Så på MaxJoy kan du være sikker på, jeg aldrig siger nej til et spil brætspil eller en fodboldkamp ;)
Det er mit 2. år på MaxJoy og jeg må indrømme jeg allerede er blevet afhængig. MaxJoy er bare alt godt kombineret på ét sted; Hygge, bibel, lovsang, sport, vandkamp, Jesus, sjove aktiviteter og godt fællesskab sammen med skønne teenagere - hellere være sammen med teenagere end voksne!

Funfact: Kan klappe med én hånd!

Jonas - All in på afblegning af hår til indsamlingsaften

Rebecca Würtz

Jeg hedder Rebecca, er 24 år og er ved at uddanne mig til lærer, så man kan sige at jeg er rimelig meget all in på børn og unge. Altså faktisk elsker jeg bare at være sammen med børn og unge, for så kan jeg folde mit skøre og rimelig random jeg ud. Og det er lige netop noget af det jeg elsker ved Max Joy! At man kan være lige som man er, og hygge sig og have det grinern sammen med en masse andre som også er elsket af Gud lige som de er!

Funfact: Ultragod til at vende mariekiks i munden!

Rebecca - All in på børnepasning

Mads Due

Mads. 22. Teologi-studerende. Sådan!
Yes, til daglig går jeg all-in på Bibelen og den slags. Og så er jeg en rigtig MaxJoy-hund (Hvad betyder det dog? Jooo, det betyder, at jeg bare ikke kan få nok af MaxJoy). At bruge første uge i sommerferien sammen med andre teenagere og unge er efter min mening lidt af en gave. Når jeg ikke ligger og poserer på opstillede billeder med alle mine kloge bøger, så ser jeg fodbold (COME ON YOU SPURS) og spiller oldschool-brætspil (bare ikke Settlers - det går altid galt). Og så mestrer jeg de dybe frekvenser - jeg spiller bas. Bum! Ik' mere herfra! SES

Mads - All in på pose med sine mange bøger

Katrine Hansen

Jeg hedder Katrine og er 22 år.
Jeg ses oftest på en fodboldbane eller med en god ven og en kop kaffe. Efter sommer går jeg all in på sport, da jeg har valgt at læse idræt. Jeg glæder mig særligt til MaxJoy fordi det er fyldt med Jesus, fodbold, spas og gode snakke.
Og selvfølgelig fordi at DU kommer!

Fun fact:

Jeg har smilehuller men det ene er desværre forsvundet, da jeg har grint for meget i mit liv.

Katrine - All in: Jesus gik all in for mig
(Hint - Derfor jeg træder ud af skraldet og har bibel på hovedet ;-)

Nathali Bak

Jeg hedder Nathali, er 21 år og går lige nu på bibelskole på LMH, hvor vi lige om lidt skal have en for fed lejr hvor vi går all in på Jesus, sjov og ballade og ikke mindst hinanden! Noget af det bedste jeg ved er at være sammen med mine venner og snakke om livet, Jesus og en gang og mellem lave lidt skæg. Jeg glæder mig til at lære jer alle at kende!

Nathali - All in på farver

Louise Thynov