Sorg er en naturlig reaktion på det at miste en, man holder af. Sorg tager tid, og mange bliver overraskede over, hvor længe det kan vare, før de kommer sig efter et dødsfald. At give sig tid til at sørge har betydning for, hvordan hverdagen senere vil forme sig. Ofte kan en sorggruppe være en god hjælp.

I sorggruppen kan den enkelte bearbejde sin sorg sammen med andre, der er i samme situation. Lindehøj Kirkes sorggruppe mødes ca. 10 gange med 14 dages mellemrum. Gruppen ledes af erfarne medarbejdere. Der bliver også tid til at få en hyggelig snak over en kop kaffe.

Har du mistet et nærtstående familiemedlem og syntes, at det er svært at komme gennem sorgen, kan det måske hjælpe at deltage Lindehøj Sogns sorggruppe.

Alle der har brug for at snakke om sorg og tab.

Kirke- og kulturmedarbejder Kirsten Astafanos - tlf. 51 50 73 23