Her kan du finde links dels til årligt tilbagevendende kurser og konferencer og til nogle af de organisationer, der jævnligt arrangerer kurser og konferencer.

CUR betyder Center for Ungdomsstudier og Religionspædagogik. CUR forsker i teenage- og ungdomskultur og afholder jævnligt kursus- og seminardage i Århus og København.

Dansk Oase er et netværk mellem evangelisk-lutherske menigheder i Danmark. Dansk Oase bærer bl.a. visioner om fornyelse i kirken og om levende og engagerede menigheder. Dansk Oase afholder én gang årligt en præste- og Lederkonference, kaldet Præste- og LederOase. Se evt. også Børne- og UngdomsOase.

Søndagsskolerne er et netværk mellem kirkeligt børnearbejde indenfor Folkekirken. Søndagsskolerne afholder jævnligt kurser og temadage om kirkeligt børnearbejde og har udgivet et hav af materialer.

IMU.dk er Indre Missions Ungdoms hjemmeside. Klikker du på bjælken 'Leder' ledes du ind til gode og gennemarbejde undervisningsmaterialer, kurser og links.

JesusNet er en meget bred kristen hjemmeside. Du kan finde artikler, bibelvers, historier om personer, spørgsmål og svar, links og meget mere. Der er også chatforum og rådgivning på hjemmesiden.

BørneZone er et undervisningsmateriale til børn, udgivet af Evangelisk Frikirkeråds Børneudvalg. Materialet er fordelt på 4 aldersgrupper fra de helt små og op til 13 års alderen. Der gøres meget ud af at dække de forskellige metoder for indlæring.

Willowcreek.dk. WillowCreek er en "mega-church" i Chicago. Deres præster har flere gange været i DK og afholdt leder-konferencer. Det har medført, at der er oprettet et dansk WillowCreek ledernetværk, som afholder kurser i lederskab inspireret fra menigheden i chicago.

Evangelisk Børnemission er et netværk mellem kirkeligt børnearbejde. Det er en international organisation, og verdens største børnemission. De er ikke tilknyttet en bestemt kirke, men samarbejder med alle, der ønsker at arbejde med på at nå børnene med evangeliet.

Kristent Pædagogisk Institut er et ressourcecenter for os, som særligt arbejder med pædagogik og undervisning i kristent øjemed. De udvikler en del materialer og bøger, som kan være en god hjælp for børne- og ungdomslederen.

Katekismus Projektet er et meget stort og ambitiøst projekt, som sætter fokus på Luthers lille katekismus. Projektet er et samarbejde mellem en række Folkekirkelige organisationer med Kristent Pædagogisk Institut i spidsen. Der er udviklet materialer både for børn, teenagere og unge, og voksne i forbindelse med projektet. På hjemmesiden kan du desuden downloade en del gratis materialer.

YFC er en international fælleskirkelig ungdomsorganisation. De arbejder primært med at nå ud til børn og unge med evangeliet om Jesus Kristus. Det gør de blandt andet ved at invitere bands fra udlandet, som man kan booke til et arrangement. YFC har også et stort netværk af gæstelærere og foredragsholdere, som gerne tager ud til skoler, ungdomsgrupper og lignende.

BMK betyder BørneMedarbejderKonference. Disse konferencer er tværkirkelige og afholdes hvert andet år. Der kommer undervisere og foredragsholdere fra hele verden for at inspirere danske børnemedarbejdere.

SUK betyder Samtaleforum Unge og Kirke, og er en tænketank nedsat af biskopperne. SUK er sammensat af folk fra forskellige kirkelige organisationer, og formålet er at dele erfaringer og at arbejde på at få flere unge i kirke.

Youthministry.com er en rigtig god ressourceside for teenage- og ungdomsledere. Det er et par meget dygtige og meget erfarne ungdomspræster fra Saddleback Church i Californien, en af verdens største menigheder, som står bag siden.