Vision

Lovsangsbandet er en åben konstellation af mennesker, som kommer i kirken og ønsker at tjene til vores Mosaik-Gudstjenester. Dvs. det er ikke "ét" band, men nærmere en go' gryde af musikere der ønsker at lede menigheden i tilbedelsen.

Vi ønsker at udvikle de evner, som Gud har givet hver enkelt til at kunne spille og synge.
Gennem sang og musik ønsker vi, at opmuntre til lovsang og tilbedelse ved gudstjenester og andre arrangementer.
Et uformelt fællesskab med sjov, alvor, hygge og bøn.

Ønsker du at tjene med de musikalske gaver Gud har givet dig?

Der er som sådan ikke nogen aldersgrænse for at tjene i Guds kirke, men alligevel mener vi i udvalget, at det kræver en form for optagelsesprøve.

Hvis du ønsker at tjene med de gaver Gud har givet dig – så kontakt Klaus Klokmose og så finder vi ud af hvordan du kan tjene!

Klaus Klokmose Nielsen

klaus@nielsenon.dk