Mosaikgudstjeneste | Lindehøj Kirke, Tvedvangen 175
Forårets tema: På rejse med Jesus

Den kristne kirke har sin egen kalender, nemlig kirkeåret, som begynder 1. søndag i advent. Vi vil til Mosaikgudstjenesterne i første halvår af 2021 tage på rejse med Jesus igennem kirkeåret fra helligtrekonger, igennem fasten, påsken og frem til pinsen.
Samtidig vil vi på vores rejse lade kirkeårets liturgiske farver hjælpe os med at forstå kirkeårets vekslende fokus.

Mosaik er for hele familien!

Vi kalder dem mosaikgudstjenester, fordi der indgår en række elementer (moderne og rytmisk sang & musik, bedestationer), som  tilsammen giver en helhed - altså en mosaik. Vi har altid flere børnevenlige indslag undervejs, og når de voksne lytter til en prædiken, går børnene til Børnekirke. Læs mere om børnefortælling og børnekirke HER.

Bedestationer

Ved Mosaikgudstjenester kan man deltage aktivt i gudstjenesten. Blandt andet ved at benytte vores bedestationer. Efter prædikenen er der mulighed for at skrive en bøn, tænde lys, gå til forbøn, modtage syndsforladelse m.m. Alle er velkomne til at deltage i dette, og i det tidsrum, der er bedestationer, synger vi nogle sange.

Vi håber, du har lyst til at komme til Mosaikgudstjeneste! Mosaikgudstjenesterne ligger altid kl. 10.30.