Rødderne | Lindehøj Sogn

Rødderne

Rødderne er et skønt fællesskab for alle drenge og piger, som har lyst til at komme og hygge, spille spil, bygge noget, lave skøre lege, konkurrencer og aktiviteter, synge og lære noget om Jesus. Du skal ikke kunne noget specielt for at være med. Bare kom, som du er!

For hvem?

3.-6. klasse

Hvor?

Lindehøj Kirkes Annex (bagved kirken), Rørløkken 117, 2730 Herlev

Hvornår?

Hver tirsdag kl. 18.30-20.00

Se programmet for forår 2022 HER!

Landsteltlejr for Rødderne i Kr. Himmelfartsferien

I år tager Rødderne på  Landsteltlejr  d. 26.-29. maj 2022 på Haderslev Næs sammen med en masse andre juniorklubber rundt omkring iDanmark. Vi glæder os så meget til at være sammen med dig.

Det er LMBU, som arrangerer teltlejren. Man kan læse mere om det på deres hjemmeside HER!

Det koster 500 kr. for hele lejren inkl. transport. Betalingen skal ske ved bankoverførsel til B&U's konto, idet du tilmelder dit barn herunder:
Reg.nr. 1551
Kontonr. 3327015079
HUSK AT SKRIVE "Teltlejr + deltagernavn" i overførslen.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte Anders (42153013), Joakim (21843235) eller Jonas (40402130).

Vi forventer at tage afsted fra kirken torsdag formiddag og være hjemme søndag senest kl. 18 - I skal nok få flere (mere detaljerede) informationer snarest.

Da dem, som arrangerer lejren for os gerne vil have tilmeldinger hurtigst muligt, må I meget gerne tilmelde jer så snart I kan. Tak.

TILMELD DIG  HER!

Ledere i Rødderne

Anders Kofod Pedersen · 42 15 30 13 · anders@3i.dk

Joakim Madsen · 21 84 32 35 · joakim.faxekondi@gmail.com