I forbindelse med årets YM-dag samler vi ind til to projekter: Mission Afrika, der støtter Nigerias evangelister i Kristi lutherske kirke i Nigeria og Brødremenighedens Danske Mission støtter et børnehjem i Uvira, DR Congo. Så find en sponsor og vær med til at samle ind til to supergode formål:

Sponsorskema

Tilmelding til sponsorløbet på selve dagen ved aflevering af det udfyldte sponsorskema. Forud for løbet skal løberne samle sponsortilsagn fra personer, der vil bidrage med et selvvalgt beløb pr. omgang og/eller et selvvalgt startbeløb for den pågældende løber. Sponsorskemaer findes i kirken eller kan printes ud ved at trykke på ovenstående link. De udfyldte skemaer afleveres inden løbet på selve dagen.