Børnesommerlejr | Lindehøj Sogn

Børnesommerlejr

Velkommen på Børnesommerlejr 2022

Børnesommerlejren er de bedste dage i din sommerferie!

Tidligere har  børnesommerlejren været for 1.-6. kl., men nu bliver den delt op i to lejre. Så fra i år er børnesommerlejren for 1.-3. kl. og så laver vi en juniorsommerlejr  for 4.-6. kl.

Begge lejre er fra d. 4.-8. juli (uge 27) og foregår på Johannesskolen i Hillerød (i hver sin ende af skolen) – en flot skole med mange gode faciliteter både indendørs og udendørs.

Lejrens tema løfter vi ikke sløret for endnu, men det kommer der mere info om her på siden. Vi ledere glæder os meget til at være sammen med dig. Lejren kommer til at byde på mange forskellige ting blandt andet følgende ting:

• Hygge, skæg og ballade
  • Nye og gamle venner
  • Sang, musik og fortælling om Jesus
  • Boldspil, underholdning og leg

På lejren kan du møde nye og gamle venner og nogle fantastiske ledere, der altid er gang i og klar på at have det sjovt, snakke og hygge sammen med dig.

Her kan du se et glimt af Børnesommerlejr

Tilmelding og priser

Tilmeldingen er slut, men du er velkommen til at skrive til Jonas Kaltoft Ægidius på jonas@lindehojkirke.dk for at høre, om der stadig er mulighed for at komme med.

500 kr. for medlemmer af B&U sæsonen 2021/2022

700 kr. for ikke medlemmer af B&U sæsonen 2021/2022

HUSK: Hvis du af den ene eller anden årsag har svært ved at få råd til deltagerbetalingen, kan du søge hel eller delvis friplads ved at kontakte B&U-medarbejder (Jonas Ægidius). Prisen skal ikke holde dig fra at komme med på lejr!

I Børne- og ungdomsarbejdet i Lindehøj Kirke kan vi hvert år få et større tilskud for de medlemmer, som kommer i vores klubber. Vi får også tilskud til vores sommerlejre for de medlemmer, som er med der. Derfor er det muligt at blive medlem af B&U i forbindelse med Børnesommerlejr, og på den måde give en stor støtte til B&U. På grund af tilskudsregler er det kun børn, der deltager i en af B&U's faste aktiviteter, det vil sige Lindehøj Kirkes Børneklub og Rødderne, som kan blive medlem af B&U.

Pris for medlemskab af B&U:

100 kr. for sæsonen 2021/2022

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller noget, vi skal vide, er du velkommen til at tage kontakt til nedenstående personer.

Anders Kofod Pedersen: 42 15 30 13 eller lejr@3i.dk

Anne Mette Møller: 41432278 eller  anne.m.moller@gmail.com

Du er også velkommen til at kontake kirkens børne- og ungdomsmedarbejder:

Jonas Kaltoft Ægidius: 40 40 21 30 · jonas@lindehojkirke.dk