Børnesommerlejr | Lindehøj Sogn

Børnesommerlejr

Velkommen på Børnesommerlejr 2021

Børnesommerlejren er de 5 bedste dage i din sommerferie!

Det er for alle børn mellem 1.-6. kl. dvs. hvis du er færdig med 1. klasse og endnu ikke har gået i 7. klasse.

I 2021 ligger lejren fra d. 5.-9. juli (uge 27) på Johannesskolen i Hillerød – en flot skole med mange gode faciliteter både indendørs og udendørs.

Lejrens tema løfter vi ikke sløret for endnu, men det kommer der mere info om her på siden. Vi ledere glæder os meget til at være sammen med dig. Lejren kommer til at byde på mange forskellige ting blandt andet følgende ting:

• Hygge, skæg og ballade
  • Nye og gamle venner
  • Sang, musik og fortælling om Jesus
  • Boldspil, underholdning og leg

På Børnelejren kan du møde nye og gamle venner og nogle fantastiske ledere, der altid er gang i og klar på at have det sjovt, snakke og hygge sammen med dig.

Her kan du se et glimt af Børnesommerlejr

Tilmelding og priser

Tilmeldingen til børnesommerlejr er fra 31. marts fyldt op. Du er dog velkommen til at tilmelde dig for at komme på venteliste. Vi oplever nogle gange, at der nogen som melder fra, derfor kan der stadig blive en mulighed for at komme med. Derudover er det godt for os at få et indtryk af, hvor stor efterspørgsel der er til Børnesommerlejr. En stor efterspørgsel vil gøre, at vi vil overveje, hvordan vi måske kan få flere med næste år. Du behøver ikke at betale for lejren, mens du står på venteliste. Betalingen kan ske, hvis du får en plads på lejren.

Tilmeldingen åbner d. 15. marts HER!

OBS: Fra d. 15. marts til og med d. 4. april er det kun børn, der har tilknytning til Lindehøj Kirke, som kan tilmelde sig. Dette indebærer Lindehøj Kirkes børnklub, Rødderne, (spaghetti-)gudstjenester, børnekirke o.l. eller hvis du bor i sognet. Fra d. 5. april kan ALLE tilmelde sig. Dette skyldes, at vi oplever stor efterspørgsel til Børnesommerlejr. Hvis du er i tvivl om noget, så kontakt lejrledere Anders Kofod Pedersen (42153013) eller Jonas Kaltoft Ægidius (40402130).

På grund af forskellige ændringer i tilskudsregler har deltagerprisen ændret sig i forhold til foregående år:

Pris for deltagelse på Børnesommerlejren

500 kr. for medlemmer af B&U sæsonen 2020/2021

700 kr. for ikke medlemmer af B&U sæsonen 2020/2021

HUSK: Hvis du af den ene eller anden årsag har svært ved at få råd til deltagerbetalingen, kan du søge hel eller delvis friplads ved at kontakte B&U-medarbejder (Link til 6.3). Prisen skal ikke holde dig fra at komme med på lejr!

I Børne- og ungdomsarbejdet i Lindehøj Kirke kan vi hvert år få et større tilskud for de medlemmer, som kommer i vores klubber. Vi får også tilskud til vores sommerlejre for de medlemmer, som er med der. Derfor er det muligt at blive medlem af B&U i forbindelse med Børnesommerlejr, og på den måde give en stor støtte til B&U. På grund af tilskudsregler er det kun børn, der deltager i en af B&U's faste aktiviteter, det vil sige Lindehøj Kirkes Børneklub og Rødderne, som kan blive medlem af B&U.

Pris for medlemskab af B&U:

100 kr. for sæsonen 2020/2021

Kontakt

Hvis du har spørgsmål eller noget, vi skal vide, er du velkommen til at tage kontakt til nedenstående personer.

Anders Kofod Pedersen: 42 15 30 13 eller lejr@3i.dk

Børne- og Ungdomsmedarbejder Jonas Kaltoft Ægidius: 40 40 21 30 · jonas@lindehojkirke.dk