JoyZone | Lindehøj Kirke, Tvedvangen 175

JoyZone er et hænge-ud-sted for alle teenagere, der har lyst til at være med. Vi har masser af hygge, spil og musik, Gudsnak, spørgsmål og der er også plads til dig. Kom og vær med!

OBS I CORONATIDEN: I denne tid er det ikke muligt at være indendørs i kirkens lokaler med så mange unge, hvilket betyder, at vi er udenfor indtil videre.

VIGTIGT: Find også Joyzone på Facebook - Her kommer opdateringer om program uge for uge og vigtige beskeder om fx ændringer eller hvis vi skal på tur.

JoyZone er især henvendt til teenagere fra 7.-10. kl. Kom og hæng ud sammen med os!

Et aftenprogram i JoyZone

Vi åbner dørene kl. 19.30, og ca. 20.15-21 har vi lovsang og Gud-snak. Derefter serverer vi saftevand og noget spiseligt. Vi lukker kl. 22.00.

Bortset fra den tid, der er sat af til lovsang og Gud-snak, har vi ikke noget egentligt program. Vi hygger, spiller og snakker.

Mødested & tid

Kælderen i Birkholm Sognehus. Hver torsdag kl. 19.30 - 22.00, hvis ikke andet er nævnt (Tjek facebook-link ovenfor)

Per Lysholm Kjærebye 26 73 72 12 per@vindogvejr.dk
Rebecca Würtz 61 99 03 94