Konfirmations- & julehjælp | Lindehøj Sogn

Konfirmations- & julehjælp

Lindehøj Sogns Menighedspleje uddeler hvert år konfirmations- og julehjælp til at antal borgere med bopæl i Lindehøj Sogn.

Ansøgning til konfirmationshjælp

Har du brug for økonomisk støtte til afholdelse af konfirmation er der mulighed for at søge menighedsplejen om konfirmationshjælp. For at søge skal du aflevere dette skema personligt til kirke- og kulturmedarbejder Kirsten Astafanos. Skemaet kan også hentes på kirkekontoret, Tvedvangen 175.

Ansøgning til julehjælp

Der er sædvanligvis ansøgningsfrist i begyndelsen af december. Den præcise dato meldes ud i november.

Julehjælp uddeles til borgere i vanskelige økonomiske forhold. Der skal udfyldes et ansøgningsskema, som kan hentes på kirkekontoret, eller hos Kirke- og Kulturmedarbejder Kirsten Astafanos når der i november åbnes for ansøgninger.

Har du spørgsmål, så kontakt Lindehøjs Kirke- og Kulturmedarbejder