Kirkeweekend | Lindehøj Sogn

Velkommen til Kirkeweekend!

Kirkeweekenden er Lindehøj Kirkes årlige menighedslejr på Hvidekilde i Nordsjælland. Her er vi sammen i alle aldre om sjov og leg, bibelundervisning, lovsang, hygge, god mad, dejlig natur og meget, meget mere.

Kirkeweekend arrangeres af et udvalg under Væksthuset - et menighedsfællesskab i Lindehøj Kirke.

Kirkeweekend 2021 ligger d. 5.-7. februar (Sæt kryds i kalenderen allerede nu)

Herunder samt i fanerne i venstre side kan du læse alt om Kirkeweekend 2021.

Hvis du ønsker at lytte til bibeltimerne fra Kirkeweekend 2019 og 2020, så klik på fanen "Lyt til bibeltimerne" i kollonen til venstre.

Velkommen til Kirkeweekend 5.- 7. feb. 2021

Tema og taler er endnu ikke fastlagt, men offentliggøres så snart, vi har det på plads

Tid og sted:

Ankomst fredag fra kl. 18.30 (Uden aftensmad). Lejren slutter søndag efter frokost og rengøring ca. kl. 14.30.

Hvidekilde, Kagerup Stationsvej 35, 3200 Helsinge

Børn og teenagere

Børneprogram
Lørdag formiddag får vi nogle gæster til at stå for børneprogrammet, hvor aldersgrupperne er delt op i 0 år-børnehavebørn, 0.-2. kl. og 3.-6. klasse. Lørdag eftermiddag vil der være fælles aktiviteter for alle både børn, unge og voksne, og senere på eftermiddag vil der blive lavet bål m. snobrød. Fredag og lørdag aften, mens de voksne er til møde, sættes der film på for børnene. Søndag er der både børnekirke med både Midi, Maxi og Tween under gudstjenesten.

Teenageprogram
Der er særskilt program for teenagerne fredag aften og lørdag formiddag. Lørdag eftermiddag er der aktiviteter for både børn, unge og voksne, hvorefter der er bålhygge senere på eftermiddagen. Teenagerne får deres egne "sovesale", så de ikke forstyrres af ‘snorkende’ om natten. Søndag under gudstjenesten vil der også være særskilt program for teenagerne.

Tilmelding og priser

Tilmelding er ikke åbent endnu.

Tilmeldingen er først gennemført efter vi har modtaget indbetaling af deltagergebyret. Beløbet bedes indbetalt på konto nummer 9570-12671520 indbetalingen skal mærkes med ‘Kirkeweekend + navn’ i tekstfeltet. Hvis du ikke har adgang til netbank kan du indbetale pengene direkte på bankkontoen i Danske Bank.

Priser for Kirkeweekend kan du se ved at klikke på feltet "Priser og tilmelding" i kollonen øverst i venstre side, eller via linket herunder.

Link til priser!

Værelser

– 17 stk. 4 sengs værelser, med bad og toilet. Tildeles fortrinsvis til familier med yngste børn
– 2 stk. 6 sengs værelser, ved sovesale.
– 2 stk. sovesale med plads til 28 stk. hver.

Udvalget

Arne Jensen
Martin Nygaard
Christian Marklund
Martin Ryhl Kærn
Birgitte Kruse Vinther
Anne Bové Kappelgaard
Jonas Ægidius

Kontakt

Du er altid velkommen til at skrive til udvalget på kirkeweekend@lindehojkirke.dk med spørgsmål eller kommentarer.