Velkommen til Kirkeweekend!

Kirkeweekenden er Lindehøj Kirkes årlige menighedslejr på Hvidekilde i Nordsjælland. Her er vi sammen i alle aldre om sjov og leg, bibelundervisning, lovsang, hygge, god mad, dejlig natur og meget, meget mere.

Kirkeweekend arrangeres af et udvalg under Væksthuset - et menighedsfællesskab i Lindehøj Kirke.

Kirkeweekend 2020 ligger 31. januar - 2. februar. (Sæt kryds i kalenderen allerede nu)

Herunder samt i fanerne i venstre side kan du læse alt om Kirkeweekend 2020.

Hvis du ønsker at lytte til bibeltimerne fra Kirkeweekend 2019, så klik på fanen "Lyt til bibeltimerne" i kollonen til venstre.

Velkommen til Kirkeweekend 31. jan - 2. feb. 2020

Tema: Jeg vil give jer hvile!
Taler: Morten Rugager Kristensen, præst i Skjern Bykirke

Vi lever i en tid, hvor der er tryk på kedlerne. Vi er konstant online og har ofte for travlt. Morten vil gerne knytte nogle tråde fra tekster i skabelsesberetningen i Det gamle Testamente til tekster i Det nye Testamente, om vores forhold til hvile og arbejde. Vi dykker ikke ned i én tekst, men ser på temaet hvile i et hel-bibelsk perspektiv. Det rummer både opbyggelse til troen, fællesskabet og tjenesten.

Vi glæder os til at kunne byde Morten velkommen på vores lejr! Morten giver tre Bibeltimer (én om fredagen og to om lørdagen), et samtaleværksted samt prædiken søndag. Overskrifterne er: ​

Bibeltime 1. At finde hvile i troen - Matt 11,28-30 og 1 Mos 2,1-3
Bibeltime 2. At finde hvile i fællesskabet - Mark 6,30-34 og Matt 6,5-6
Bibeltime 3. At finde hvile i tjenesten - 1 Mos 2,15 og 3,17-19
Søndag prædiken. En tur i gravhaven - Joh 19,41-20,1 og 20,11-18

Tid og sted:

Ankomst fredag fra kl. 18.00 (Uden aftensmad). Lejren slutter søndag efter frokost og rengøring ca. kl. 14.30.

Hvidekilde, Kagerup Stationsvej 35, 3200 Helsinge

Børn og teenagere

Børneprogram
Lørdag formiddag har vi endnu engang bedt Nordsjællands Efterskole om at sende nogle af deres elever og hjælpe til med børneprogrammet, hvor aldersgrupperne er delt op i 0 år-børnehavebørn, 0.-2. kl. og 3.-6. klasse. Lørdag eftermiddag vil der være fælles aktiviteter for alle både børn, unge og voksne, og senere på eftermiddag vil der blive lavet bål m. snobrød. Fredag og lørdag aften, mens de voksne er til møde, sættes der film på for børnene. Søndag er der både Midi-kirke, Maxi-kirke og Tween under gudstjenesten.

Teenageprogram
Nærmere info kommer om fredag aften og lørdag formiddag. Lørdag eftermiddag er der aktiviteter for både børn, unge og voksne, hvorefter der er bålhygge senere på eftermiddagen. Teenagerne får deres egne "sovesale", så de ikke forstyrres af ‘snorkende’ om natten. Søndag under gudstjenesten vil der også være særskilt program for teenagerne.

Tilmelding og priser

Seneste mulighed for tilmelding er søndag d. 19. januar 2020!

Tilmeldingen er først gennemført efter vi har modtaget indbetaling af deltagergebyret. Beløbet bedes indbetalt på konto nummer 9570-12671520 indbetalingen skal mærkes med ‘Kirkeweekend + navn’ i tekstfeltet. Hvis du ikke har adgang til netbank kan du indbetale pengene direkte på bankkontoen i Danske Bank.

Tilmeld dig her!

Priser for Kirkeweekend kan du se ved at klikke på feltet "Priser og tilmelding" i kollonen øverst i venstre side, eller via linket herunder.

Link til priser!

Værelser

– 17 stk. 4 sengs værelser, med bad og toilet. Tildeles fortrinsvis til familier med yngste børn
– 2 stk. 6 sengs værelser, ved sovesale.
– 2 stk. sovesale med plads til 28 stk. hver.

Udvalget

Arne Jensen
Martin Nygaard
Christian Marklund
Martin Ryhl Kærn
Birgitte Kruse Vinther
Anne Bové Kappelgaard
Jonas Ægidius

Kontakt

Du er altid velkommen til at skrive til udvalget på kirkeweekend@lindehojkirke.dk med spørgsmål eller kommentarer.