Konfirmandlejr | Lindehøj Sogn

Konfirmandlejr

Konfirmandlejr er noget af det fedeste! Her er sjov og leg, tid til alvor, masser af seje unge ledere fra kirken, gang i den, god musik ved band, god mad og selvfølgelig vores egen lejrgudstjeneste.

Konfirmandlejren er på Birkedal Lejren i nærheden af Holbæk i januar måned (Som regel den tredje weekend i januar).

Lindehøj Kirkes konfirmandlejr er først og fremmest for de konfirmander, der går til præst hos Niels Jørn Fogh (da det er Niels Jørn Fogh, der arrangerer lejren). Går du til præst hos en anden af vores præster, og du meget gerne vil med på lejren, så kontakt Niels Jørn Fogh. Det kan jo være, der er ekstra pladser:-). Desuden er JoyZone også inviteret med - dog kun dem, der går/har gået i 8. klasse.

Kontakt sognepræst Niels Jørn Fogh eller Børne- og Ungdomsmedarbejder Jonas Kaltoft Ægidius: