MaxJoy er Lindehøj Kirkes sommerlejr for teenagere og unge fra 7. klasse og opefter!

MaxJoy er en god start på sommeren! En uges lejr med stærkt fællesskab, Jesus, sang og musik, sport og meget, meget mere!

Lejrens tema bliver i år: ALL IN!

Tid og sted

MaxJoy 2019 er søndag d. 30. juni til torsdag d. 4. juli. Det hele sker på Luthers Missions Højskole, Ansgarvej 2, 3400 Hillerød.

Ledere

MaxJoy arrangeres af Lindehøj Kirkes Børne- og Ungdomsarbejde, og vi har et stærkt team af friske, glade ledere, som elsker at bruge en uge af deres ferie sammen med teenagere - og naturligvis også et fantastisk køkkenteam! Find lederne HER.

Tilmeld dig her!

Tilmeldingsfristen er d. 23. juni

Priser og betaling

På grund af forskellige ændringer i tilskudsregler har deltagerprisen ændret sig i forhold til foregående år:

Pris for deltagelse på MaxJoy:

550 kr. for medlemmer af B&U sæsonen 2018/2019

750 kr. for ikke-medlemmer af B&U sæsonen 2018/2019

Hvis du af den ene eller anden årsag har svært ved at få råd til deltagerbetalingen, kan du søge hel eller delvis friplads ved at kontakte en af nedenstående kontaktpersoner.

Hvis du kun har mulighed for at være med enkelte dage/døgn, eller hvis du kommer på besøg på MaxJoy, har vi en dagspris på kr. 150,- for medlemmer og 200,- for ikke-medlemmer.

Pris for medlemskab af B&U (Børne- og ungdomsarbejdet ved Lindehøj Kirke):

100 kr. for sæsonen 2018/2019

Alle, der deltager i en af B&U's faste aktiviteter (JoyZone eller Nexus), kan blive medlem af B&U.

Betaling:

Betaling af lejr og medlemskab sker ved kontooverførsel eller MobilePay. Lav en overførsel til medlemskab og en til lejrbetaling.
Konto i Danske Bank: Reg. 1551 Kontonummer 3327015079.
MobilePay MaxJoy: 536216
MobilePay kontingent: 432608

Skriv posteringsteksten: MaxJoy + deltagernavn

Hvis du mener du allerede har betalt kontingent for medlemskab 2018/2019, så betal blot lejrbetalingen. Hvis ikke du har betalt kontingent vil kassereren opkræve dette senere.

Filip Eero 24 91 53 06 fee@km.dk
Jonas Ægidius 40 40 21 30 jonas@lindehojkirke.dk