Maxjoy 2020 | Lindehøj Sogn

MaxJoy er Lindehøj Kirkes sommerlejr for teenagere og unge fra 7. klasse og opefter!

MaxJoy er en god start på sommeren! En uges lejr med stærkt fællesskab, Jesus, sang og musik, sport og meget, meget mere!

Lejrens tema er "JEG ER... Hvem er du?"

Se glimt fra sidste års lejr:

Tid og sted

MaxJoy 2020 er søndag d. 28. juni til torsdag d. 2. juli. Det hele sker på Luthers Missions Højskole, Ansgarvej 2, 3400 Hillerød.

Ledere

MaxJoy arrangeres af Lindehøj Kirkes Børne- og Ungdomsarbejde, og vi har et stærkt team af friske, glade ledere, som elsker at bruge en uge af deres ferie sammen med teenagere - og naturligvis også et fantastisk køkkenteam! Find lederne HER.

Tilmeldingen åbner d. 15. marts

Tilmeldingsfristen er d. 31. maj

Tilmeld dig HER!

Priser og betaling

På grund af forskellige ændringer i tilskudsregler har deltagerprisen ændret sig i forhold til foregående år:

Pris for deltagelse på MaxJoy:

550 kr. for medlemmer af B&U sæsonen 2019/2020

750 kr. for ikke-medlemmer af B&U sæsonen 2019/2020

HUSK: Hvis du af den ene eller anden årsag har svært ved at få råd til deltagerbetalingen, kan du søge hel eller delvis friplads ved at kontakte B&U-medarbejder Jonas Ægidius på jonas@lindehojkirke.dk. Prisen skal ikke holde dig fra at komme med på lejr!

Hvis du kun har mulighed for at være med enkelte dage/døgn, eller hvis du kommer på besøg på MaxJoy, har vi en dagspris på kr. 200,- for medlemmer og 250,- for ikke-medlemmer.

I Børne- og ungdomsarbejdet i Lindehøj Kirke (B&U) kan vi hvert år få et større tilskud for de medlemmer, som kommer i vores klubber. Vi får også tilskud til vores sommerlejre for de medlemmer, som er med der. Derfor er det muligt at blive medlem af B&U i forbindelse med MaxJoy, og på den måde give en stor støtte til B&U. På grund af tilskudsregler er det kun børn, der deltager i en af B&U's faste aktiviteter, det vil sige JoyZone og Nexus, som kan blive medlem af B&U.

Pris for medlemskab af B&U (Børne- og ungdomsarbejdet ved Lindehøj Kirke):

100 kr. for sæsonen 2019/2020

Betaling:

Betaling af lejr og medlemskab sker ved kontooverførsel. Lav en overførsel til medlemskab og en til lejrbetaling.
Konto i Danske Bank: Reg. 1551 Kontonummer 3327015079

Skriv posteringsteksten: MaxJoy + deltagernavn

Hvis du mener du allerede har betalt kontingent for medlemskab 2019/2020, så betal blot lejrbetalingen. Hvis ikke du har betalt kontingent vil kassereren opkræve dette senere.

Filip Eero 24 91 53 06 fee@km.dk
Jonas Ægidius 40 40 21 30 jonas@lindehojkirke.dk