Minilejren er d. 6.-7. juli 2019 i Hillerød

Mini-lejr er for de yngste i vores kirke, dog sammen med mindst én forælder/bedsteforælder.

Da det godt kan være udfordrende for så unge børn - og deres forældre - at være på lejr, har vi valgt, at den kun skal vare et døgn. Aktiviteterne er målrettet børnene, men når de er lagt i seng om aftenen, har vi også et programpunkt for forældrene.

Vi håber meget, at I har lyst til at deltage!

Hvornår? Indtjekning lørdag d. 6. juli 10-11. Lejren slutter søndag d. 7. juli ca. kl. 13.00.

Hvor? På LMH* i Hillerød, en dejlig højskole med værelser, der passer i størrelsen til en familie. Adressen er LMH, Ansgarvej 2, 3400 Hillerød.

Målgruppe: Alle børn fra 0-7 år (til og med 0. klasse) sammen med en eller to forældre.

Nysgerrig? Hvis du vil vide mere, kan du kontakte Michael Skov Andersen på tlf: 61162686, eller Jonas Ægidius på tlf: 40402130

Tilmeldingen er åben nu: KLIK HER

Tilmeldingsfristen er d. 23. juni

Priser og betaling

Pris for deltagelse på Minilejr:

100 kr. pr. barn

200 kr. pr. voksen

Eller i alt 500 kr. for hele familien

Hvis du af den ene eller anden årsag har svært ved at få råd til deltagerbetalingen, kan du søge hel eller delvis friplads ved at kontakte en af nedenstående kontaktpersoner.

I Børne- og ungdomsarbejdet i Lindehøj Kirke (B&U) kan vi hvert år få et større tilskud for de medlemmer, som kommer i vores klubber. Vi får også tilskud til vores sommerlejre for de medlemmer, som er med der, derfor er det muligt at blive medlem af B&U i forbindelse med Minilejr, og på den måde give en stor støtte til B&U.

Pris for medlemskab af B&U:

100 kr. for sæsonen 2018/2019

Alle, der deltager i en af B&U's faste aktiviteter (Lindehøj Kirkes Børneklub), kan blive medlem af B&U.

Betaling:

Betaling af lejr og medlemskab sker ved kontooverførsel eller MobilePay. Lav en overførsel til medlemskab og en til lejrbetaling.
Konto i Danske Bank: Reg: 1551 Kontonummer 3327015079.
MobilePay Minilejr: 210211
MobilePay kontingent: 432608

Skriv posteringsteksten: Minilejr + deltagernavn

Hvis du mener du allerede har betalt kontingent for medlemskab 2018/2019, så betal blot lejrbetalingen. Hvis ikke du har betalt kontingent vil kassereren opkræve dette senere, hvis du i nedenstående tilmelding giver ønske om at dit barn bliver medlem.