NEXUS er kirkens ungdomsgruppe for de ca. 16-25 årige. NEXUS ønsker at være et sted, hvor unge kan få lov at vokse og udvikle sig i tro og tjeneste, og lærer mere om Gud. Der plads til alle uanset, hvilket forhold man har til kirke og tro. Vi prioriterer bibelstudie, bøn, undervisning, lovsang, samt det sociale fællesskab. Vi ønsker at vandre sammen i liv og tro og være til opbygning og opmuntring for hinanden.

Hver mødes hver onsdag i Birkholm Sognehus' kælder og har ofte en taler, som underviser om et specifikt emne. De øvrige mandage har vi cellegrupper forskellige steder bl.a. i hjemmene, hvor vi i mindre grupper mødes og deler liv og tro - Kontakt Katrine Hansen (21 42 58 82), hvis du vil vide mere og gerne vil være med i en gruppe.

NEXUS begynder altid kl. 19.30 og slutter ca. kl. 21. Derefter kan man hænge ud sammen.

Her kan du se forårets program:

Børne- og ungdomsmedarbejder Jonas Ægidius 40 40 21 30 jonas@lindehojkirke.dk